Schoonmaakwerk bij jou in de buurt

Vind schoonmaakwerk als huishoudelijke hulp
Jouw postcode
Huisnummer + toev.

Begin met verdienen zonder gedoe!

1: Flexibel werk

1: Flexibel werk

Jij geeft aan waar, wanneer en bij wie jij wilt werken. Zodra wij jouw wensen weten, bieden wij jou direct de klanten die het beste bij jou passen.
2: Bepaal jouw tarief

2: Bepaal jouw tarief

Jij bepaalt jouw eigen tarief! Vóór het eind van de maand word jij gegarandeerd uitbetaald. Hier heb je geen omkijken aan!
3: Klantenservice

3: Klantenservice

Je bent verzekerd en wij zorgen samen voor continuïteit en blijven je helpen als er eens iets is. Zo kan jij lekker werken en wij regelen de rest!
Verzekerd werken als huishoudelijke hulp

Meer weten over belasting, verzekering en dat soort dingen?

Ook daarvoor kan je bij jouw service coördinator terecht. Zodat jou duidelijk is waar jij rekening mee moet houden én waar jij op kan rekenen! Bel 085 4444090 voor antwoord op jouw vragen.

Wie zijn wij?

Patricia van Noort

Patricia van Noort

Huishoudelijke hulp
Ik werk al 16 jaar bij Home Works. Zij zorgen er voor dat ik altijd een vol rooster heb met fijne klanten!
Ellen Rikken

Ellen Rikken

Operationeel Directeur
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Mimoun Boulfich

Mimoun Boulfich

Servicecoördinator
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen maakt dat ik betrouwbare zorg kan organiseren.

Geen zorgen, wij regelen alles.

Ons doel is om het leven van onze klanten een beetje aangenamer te maken, door iedere klant precies de gewenste hulp te bieden. Door rust en continuïteit te creëren met een vaste hulp, een vast aanspreekpunt en vervanging bij ziekte of vakantie. En natuurlijk door alle administratieve zaken voor onze rekening te nemen.

Handig om te weten

Hoeveel verdien ik per uur?
Jij mag zelf jouw uurtarief bepalen. Het standaard uurtarief is € 11,85. In jouw inlogomgeving kan je jouw uurtarief aanpassen.
Hoe geef ik mijn uren door?
In de inlogomgeving kun je je gewerkte uren goedkeuren. Als je uren uiterlijk op de 20ste van de maand geaccordeerd zijn, dan krijg je aan het einde van dezelfde maand uitbetaald.
Heb ik recht op zwangerschapsverlof?
Ja, elke vrouw die werkt en zwanger is heeft recht op doorbetaald verlof. Als je huishoudelijke hulp bent kan je aanspraak maken op een ZEZ-uitkering van minimaal 16 weken. Lees hier over de voorwaarden.
Ben ik verzekerd voor schade?
Jij hoeft niet verzekerd te zijn voor schade die je tijdens de uitvoering van jouw werkzaamheden per ongeluk veroorzaakt bij de klant. De klant is hier zelf voor verzekerd. We adviseren je trouwens wel om een WA verzekering af te sluiten omdat je natuurlijk buiten jouw werk om ook per ongeluk schade kan veroorzaken die je dan wél moet vergoeden.
Ben ik verzekerd voor WW en ZW?
Bij de Regeling dienstverlening aan huis ben je niet standaard verzekerd voor ZW en WW. Home Works kan deze verzekering voor jou aanvragen. Je moet hiervoor een machtigingsformulier invullen van UWV. Je kunt de verzekering ook zelf aanvragen via de website van UWV.
Heb ik pauzes?
Je kunt altijd pauze nemen, dit is in je eigen tijd.
Actueel
Blog