Huishoudelijk werk

Schoonmaakwerk zonder gedoe!

1: Flexibel werk

1: Flexibel werk

Jij geeft aan waar, wanneer en bij wie jij wilt werken. Zodra wij jouw wensen weten, bieden wij jou direct de baan of bijbaan aan die bij jou past
2: Bepaal jouw tarief

2: Bepaal jouw tarief

Jij bepaalt jouw eigen tarief! Vóór het eind van de maand word jij gegarandeerd uitbetaald. Hier heb je geen omkijken naar!
3: Klantenservice

3: Klantenservice

Samen zorgen we voor continuïteit en helpen jou als dat nodig is. Zo kun jij lekker werken en wij doen de rest!
Schoonmaakwerk of huishoudelijk werk als baan of bijbaan in jouw buurt

Meer weten over hoe het schoonmaakwerk of huishoudelijk werk?

Lees dan ook eens deze pagina met informatie over werken bij HomeWorks. Ook kan je contact opnemen met onze helpdesk als je vragen hebt over het werken bij HomeWorks als hulp in de huishouding bij particulieren thuis.

Wij helpen jou!

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Ellen, staat voor goed schoonmaakwerk en huishoudelijk werk

Ellen

Operationeel directeur
Sinds 1994 helpen wij hulpen bij schoonmaakwerk en huishoudelijk werk.
Steven zorgt voor fijn schoonmaakwerk en huishoudelijk werk als baan of bijnaan

Steven

Servicecoördinator
Goed weten wat er speelt bij klanten en huishoudelijke hulpen zodat het voor iedereen goed werkt!

Geen zorgen, wij regelen jouw baan.

Ons doel is dat jij zorgeloos als huishoudelijke hulp aan de slag kunt. Dit kan al voor een paar uurtjes per week tot een vol rooster. Wij zorgen voor leuke werkadressen die precies passen bij jouw voorkeuren, zoals taken en tarief. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld blijft, zoals bijvoorbeeld verzekering en gegarandeerde betaling. En in jouw inlogomgeving kun je veel zien en regelen en chatten met jouw klanten.

Vragen over schoonmaakwerk

Het minimumtarief is € 11,85. In jouw inlogomgeving bepaal jij zelf jouw uurtarief.
In de inlogomgeving kun je je gewerkte uren goedkeuren. Als je uren uiterlijk op de 20ste van de maand geaccordeerd zijn, dan krijg je aan het einde van dezelfde maand uitbetaald.
Ja, elke vrouw die werkt en zwanger is heeft recht op doorbetaald verlof. Als je huishoudelijke hulp bent kan je aanspraak maken op een ZEZ-uitkering van minimaal 16 weken.
Jij hoeft niet verzekerd te zijn voor schade die je tijdens de uitvoering van jouw werkzaamheden per ongeluk veroorzaakt bij de klant. De klant is hier zelf voor verzekerd. We adviseren je trouwens wel om een WA verzekering af te sluiten omdat je natuurlijk buiten jouw werk om ook per ongeluk schade kan veroorzaken die je dan wél moet vergoeden.
Bij de Regeling dienstverlening aan huis ben je niet standaard verzekerd voor ZW en WW. Je kunt deze verzekering eenvoudig aanvragen op de website van het UWV.
Je kunt altijd pauze nemen, dit is wel in je eigen tijd.
Actueel
Blog