Huishoudelijke hulp Leiden

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Service op maat

1. Service op maat

Doordat wij onze hulpen persoonlijk kennen, kunnen wij jou koppelen aan een hulp die past bij jouw wensen. Hierdoor kun je een duurzame werkrelatie aangaan en kun je rekenen op een vertrouwd gezicht.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Welke taken wil je graag op welke dagen gedaan hebben? Vertel ons jouw wensen via jouw eigen inlogomgeving of neem contact op met de klantenservice.
3. Betrouwbaar

3. Betrouwbaar

Team Leiden staat jou bij met alles wat te maken heeft met jouw hulp in de huishouding. Niet alleen bij de start, maar gewoon altijd!
goede zorg, hulp in het huishouden in Leiden

Op ons kun je vertrouwen

Jouw leven een stukje aangenamer maken, dat is wat HomeWorks doet. Geniet van het onbezorgde gevoel wanneer je het huishouden aan ons overlaat.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Wij zijn er om het jou makkelijker te maken. Wij nemen niet alleen jouw huishouden even uit handen, ook de administratieve kant kun je aan ons over laten. De rekening betaal je via iDeal of automatische incasso, natuurlijk pas nadat je hulp hebt ontvangen. Geniet van persoonlijke service en maak kennis met betrokken huishoudelijke hulpen in jouw omgeving.

Handig om te weten

Veel verzekeraars nemen de aansprakelijkheidsverzekering op in je inboedelverzekering. De standaard inboedelverzekering geldt soms niet voor een gast die schade maakt aan jouw eigendommen. Ben je hiervoor niet verzekerd, kunnen wij dit voor jou organiseren
Het fijne van HomeWorks is dat wij onze hulpen kennen. Hulpen worden ingewerkt en wij hebben met iedereen contact.
Je vindt ons niet alleen in Leiden, onze hulpen werken door heel Nederland. Hierdoor heb je sneller kans op een passende hulp. Is er even geen hulp beschikbaar in Leiden? Dan zoeken wij in naastgelegen plaatsen in Zuid-Holland zodat je zo snel mogelijk een passende hulp krijgt.
Actueel
Blog