Huishoudelijke hulp Rijswijk

Het geheim van goede hulp in 3 stappen:

1. Persoonlijk

1. Persoonlijk

Wij kennen al onze hulpen persoonlijk en kunnen daardoor op zoek naar de best passende hulp voor jou.
2. Jouw wens

2. Jouw wens

Wat wil je dat er gedaan wordt en op welke dagen? Wij houden rekening met al jouw wensen. Vul deze in op onze site of geef ze telefonisch door via 085 4444090
3. Duurzaam

3. Duurzaam

Team Rijswijk staat jou bij met alles wat te maken heeft met jouw hulp in de huishouding. Niet alleen bij de start, maar gewoon altijd!
goede zorg, hulp in het huishouden in Rijswijk

Op ons kun je vertrouwen

Jouw leven een stukje aangenamer maken, dat is wat HomeWorks doet. Geniet van de rust en continuïteit wanneer je het huishouden aan ons overlaat.

Jouw huishouden in onze handen

Sharon, service coördinatore homeworks huishoudelijke hulp service

Sharon

Service coördinator
Dagelijks contact met klanten en hulpen om hen goed te helpen bij het vinden of bieden van huishoudelijke hulp. Elke dag is anders
Floor manager home works huishoudelijke hulp service

Marloes

Floor manager
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een steeds veranderende markt.
Jeske, productowner homeworks huishoudelijke hulp service

Jeske

Productowner
Goed weten wat er speelt bij klanten en hulpen en deze behoefte vertalen naar een nieuwe app. Daar ga ik voor!

Geen zorgen, wij regelen alles.

Het is onze missie om het leven van onze klanten een beetje aangenamer te maken. Dit doen wij door iedere klant precies de gewenste hulp te bieden. Een vaste hulp zorgt voor rust. Onze klantenservice staat altijd voor jou klaar en zorgt ervoor dat de dienstverlening optimaal blijft verlopen. Als jij dit wenst, zorgen wij voor een vervangende hulp bij ziekte of vakantie. En over de betaling hoef je je ook geen zorgen te maken: die gaat eenvoudig achteraf via bijvoorbeeld iDeal of automatische incasso.

Handig om te weten

Meestal ben je zelf via jouw inboedel- of opstalverzekering al verzekerd voor schade. Om verrassingen te voorkomen, is het belangrijk om na te gaan of schade veroorzaakt door de huishoudelijke hulp gedekt is. Ben je niet verzekerd? Dan kan HomeWorks dat voor jou regelen.
Bij HomeWorks kennen wij al onze hulpen en klanten goed. Voordat we een samenwerking organiseren, willen we eerst contact hebben met iedereen. Hulpen hebben ervaring opgedaan en worden beoordeeld door klanten die jou voorgingen. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, informeren wij direct alle klanten.
HomeWorks werkt niet alleen in Rijswijk, maar door heel Nederland. Hierdoor is de kans op het vinden van huishoudelijke hulp groot. Is er niet direct een hulp in Rijswijk beschikbaar? Dan zoeken we net zo lang tot wij een hulp voor je vinden.
Actueel
Blog