Huishoudelijke hulp service

Betrouwbare huishoudelijke hulp gezocht
Mijn postcode
Huisnummer + toev.

Het geheim van goede huishoudelijke hulp:

1: Persoonlijk

1: Persoonlijk

Vertel ons wat uw persoonlijke wensen zijn. Dat kan online of telefonisch via 085-4444090. U kunt uw hulp ook direct online regelen. Bij vragen staan we voor u klaar!
2: Betrouwbaar

2: Betrouwbaar

Wij zorgen voor de beste klik tussen u en uw vaste huishoudelijke hulp. Zo krijgt u de hulp waar u op kunt bouwen.
3: Duurzaam

3: Duurzaam

Uw servicecoördinator bespreekt regelmatig hoe het loopt. Zo zorgen we dat u tevreden blijft over de huishoudelijke hulp.
Plezier in uw huishouden

Vertrouw op onze zorg

Uw leven een stukje aangenamer maken. Dat is de missie van HomeWorks. Onze huishoudelijke hulpen zorgen dat uw huishouden keurig op orde is en ze werken op de manier die u wilt. En is uw hulp een keer afwezig? Dan zorgen wij voor een vervanger. U kunt erop vertrouwen dat uw hulp altijd goed geregeld is.

Uw huishouden in onze handen

Patricia van Noort

Patricia van Noort

Huishoudelijke hulp
Ik werk al zestien jaar bij Home Works. Zij zorgen ervoor dat ik altijd een vol rooster heb met fijne klanten.
Ellen Rikken

Ellen Rikken

Operationeel Directeur
Sinds 1994 organiseren wij hulp in de huishouding in een markt die steeds verandert. Dat doen we in heel Nederland.
Mimoun Boulfich

Mimoun Boulfich

Servicecoördinator
Ik weet precies wat er speelt bij klanten én hulpen. Daardoor kan ik makkelijk en snel betrouwbare zorg organiseren.

Geen zorgen, wij regelen alles.

HomeWorks wil het leven van klanten een beetje aangenamer maken. Van jong tot oud, wat uw wensen ook zijn: wij bieden elke klant de hulp die hij of zij nodig heeft. Bij ons regelt u uw huishoudelijke zaken makkelijk online. Met uw servicecoördinator op de achtergrond, bij wie u altijd terecht kunt met vragen of opmerkingen. Bovendien bent u áltijd verzekerd van goede hulp. Als uw vaste schoonmaakster op vakantie of ziek is, dan zorgen wij voor een net zo goede vervanger. En natuurlijk nemen we u ook alle administratieve zaken uit handen.

Handig om te weten

Ben ik verzekerd voor schade?
Meestal bent u zelf al verzekerd voor schade, via uw inboedel- of opstalverzekering. Om verrassingen te voorkomen, is het belangrijk om na te kijken of schade veroorzaakt door de huishoudelijke hulp gedekt is. Bent u niet verzekerd? Dan kan HomeWorks dat voor u regelen.
Hoe weet ik dat de hulp betrouwbaar is?
Bij HomeWorks kennen we al onze huishoudelijke hulpen én onze klanten goed. Uw huishoudelijke hulp heeft met succes een sollicitatieprocedure afgerond. Bovendien houden we altijd een vinger aan de pols, zodat we zeker weten dat u én uw hulp tevreden zijn over de samenwerking.
Werkt HomeWorks overal en voor iedereen?
We werken door heel Nederland en voor alle particulieren. Ook voor mensen met een pgb zijn we er. Als er geen klik is tussen u en de beschikbare huishoudelijke hulpen, dan zoeken we vrijblijvend en kosteloos verder voor u.
Actueel
Blog