Ben je het overzicht een beetje kwijt?

Dan kun je wel een professional organizer gebruiken!

Blijft je takenlijst maar groeien, blijven opruimklussen liggen die je eigenlijk allang gedaan had willen hebben of loopt de huishouding niet soepel? Dan kan het maar zo zijn dat je veel baat hebt bij de hulp van professional organizer.

Zamarra en Home Works werken al enige jaren samen om particulieren en bedrijven comfort te bieden. Daar waar de ondersteuning van Home Works bestaat uit het schoonmaken en opruimen, helpt Zamarra Kok juist meer bij het zelf weer georganiseerd krijgen van de eigen woon- en werkomgeving.

Een ervaren coach - met meer afstand van uw situatie – kan soms beter zien waarom je agenda maar vol blijft en welke keuzes ervoor zorgen dat je niet de structuur en organisatie van het huishouden krijgt die je graag wilt.

Heb je vragen over huishouden, planning of opruimen? 1. Mail Zamarra jouw vraag via [email protected]. Bij specifieke opruimproblemen kun je ook foto’s van de ruimte meesturen. Als je het prettiger vindt om het telefonisch toe te lichten, kan dat ook. 2. Zamarra maakt een afspraak met je voor een telefoon- of skypegesprek op een moment dat het jou uitkomt (’s avond is ook mogelijk) 3. Per telefoon of skype geeft Zamarra dan een aantal adviezen op maat waar je mee aan de slag kunt. De kosten bedragen 35 euro per sessie

Op zoek naar meer structuur? Als professional organizer helpt Zamarra je keuzes te maken en structuur aan te brengen in je leven. Zamarra helpt particulieren en bedrijven bij 1. opzetten of ordenen van de administratie 2. opruimen of reorganiseren van het huis 3. stroomlijnen van het huishouden 4. indelen van je agenda (timemanagement) 5. ordenen van de werkplek 6. begeleiden en organiseren van verhuizingen

Neem voor een gratis intakegesprek contact met Zamarra op en bel 06-5590562

zamarra homeworks

Actueel
Blog