Vertrouwens persoon

Voor alle hulpen, klanten en verzorgers van klanten of hulpen is er binnen HomeWorks een vertrouwenspersoon. Je kan de vertrouwenspersoon inschakelen bij een gevoelige kwestie in de relatie tussen klant en hulp.

Zit je ergens mee maar weet je niet goed bij wie je terecht kan of vind je het lastig om het te bespreken? Dan is de vertrouwenspersoon er voor jou.

Wat doet de vertrouwenspersoon?

Allereerst kan zij luisteren naar wat je graag wilt bespreken. Alles wat je vertelt blijft vertrouwelijk en wordt niet gedeeld met anderen. De vertrouwenspersoon zal aangeven of zij jou kan helpen. Samen bepalen jullie op welke manier de vertrouwenspersoon jou vervolgens gaat helpen. De vertrouwenspersoon doet niets zonder dat jij daar uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven. Jij houdt de regie. Op basis van onze ruime ervaring en onze wil om ervoor te zorgen dat iedereen prettig kan werken dan wel de dienst kan afnemen ondersteunen we jou zo goed als we kunnen om de kwestie op een fijne manier op te lossen.

Hoe kom je in contact met de vertrouwenspersoon?

Stuur een mail naar [email protected] of laat aan jouw contactpersoon weten dat je contact wilt hebben met de vertrouwenspersoon.

Actueel
Blog