Tips voor een ontspannen meivakantie

Een ontspannen vakantie

We hebben een heerlijk zonnige Koningsdag achter de rug. Misschien heb jij wel met succes wat spullen van je zolder of uit de schuur kunnen verkopen. Deze week is het meivakantie. Heb jij toevallig vrij deze week of weken? Home Works geeft wat tips om een ontspannen vakantie tegemoet te gaan.

Tips

Maak een mooie natuurwandeling via IVN of Natuurmonumenten. In dit seizoen begint alles prachtig te bloeien en ook kun je veel vogels en vlinders zien. Heb je een paar dagen de tijd? Maak een fietstocht, en overnacht bij een Bed & Breakfast of via Vrienden op de Fiets.

Wil je een leuk ‘outdoor’ dagje met kinderen? Meld je aan bij Geocaching en onderneem een speurtocht naar een verborgen ‘schat’. Je kunt ook zelf iets verstoppen en het op de site zetten!

Is het tijd voor een lekkere lange avond BBQ'en? Uitstekend plan! Lees onze BBQ-blog om goed voorbereid aan de slag te gaan.

Wat ga jij ondernemen deze lente? We zijn benieuwd! Vertel het ons in een reactie of via Facebook.

Voorjaarsactie

En heel belangrijk: Vandaag is de laatste dag dat je mee kunt doen aan de Voorjaarsactie van Home Works, waarmee je kans maakt op een éénmalige schoonmaak t.w.v. € 60! Dus laat jij de voorjaarschoonmaak liever aan een ander over? Doe mee! We verloten twee hoofdprijzen dus je maakt dubbel zoveel kans! Klik hier om mee te doen aan de speciale Voorjaarsactie van Home Works.

Actueel
Blog