Tips en uitjes voor tijdens Pasen

We hebben een lekker lang Paasweekend voor de boeg, waarin we eens wat uitgebreider de tijd kunnen nemen voor onszelf en elkaar. Home Works helpt je met handige tips voor een vrolijk en onbezorgd Pasen.

Lekker rocken op Paaspop

Goed nieuws voor muziek- en festivalliefhebbers! Met Paaspop gaat het festivalseizoen weer van start. Onder meer in Schijndel (o.a. Chef's Special en Blaudzun), Den Hout (met o.a. Guus Meeuwis en Nielson) en Zieuwent (o.a. Jett Rebel) kun je genieten van muziek in de open lucht. Bekijk de sites voor meer informatie en tickets.

Relaxen tijdens de Paasbrunch

Ben je van plan een lekkere Paasbrunch te organiseren? Denk vooruit! Dek de tafel de avond ervoor en maak alvast serveerschalen met kaas, vleeswaren, vis en bakjes met eiersalade en dergelijke. Dek ze af met huishoudfolie. Kook alvast de eitjes en zet een paar leuke paastakken in een vaas. Dan hoef je de ochtend van de brunch alleen nog maar de broodjes af te bakken en koffie en thee te zetten. Geniet ervan!

Voor een vurig Pasen

Traditioneel worden er in het oosten van het land Paasvuren ontstoken. Lijkt het jou mooi om daarbij te zijn? Kijk op www.paasvuur.nl voor meer informatie en locaties. Paasvuren zijn een eeuwenoude traditie. In de 16e eeuw vonden ze al plaats. Zin in meer tips? Op de website dagjeweg.nl vind je allerlei leuke ideeën voor uitjes tijdens Pasen. En vergeet ook niet om een kijkje te nemen op ons Pinterest-bord met Lentetips. Als je behoefte hebt aan nog meer tijd voor jezelf of je gezin moet je echt meedoen met onze Voorjaarsactie. Je maakt daarmee dubbel kans op een gratis schoonmaak t.w.v. € 60, want we verloten er twee!

Actueel
Blog