Tips en uitjes voor tijdens Pasen

We hebben een lekker lang Paasweekend voor de boeg, waarin we eens wat uitgebreider de tijd kunnen nemen voor onszelf en elkaar. Home Works helpt je met handige tips voor een vrolijk en onbezorgd Pasen.

Lekker rocken op Paaspop

Goed nieuws voor muziek- en festivalliefhebbers! Met Paaspop gaat het festivalseizoen weer van start. Onder meer in Schijndel (o.a. Chef's Special en Blaudzun), Den Hout (met o.a. Guus Meeuwis en Nielson) en Zieuwent (o.a. Jett Rebel) kun je genieten van muziek in de open lucht. Bekijk de sites voor meer informatie en tickets.

Relaxen tijdens de Paasbrunch

Ben je van plan een lekkere Paasbrunch te organiseren? Denk vooruit! Dek de tafel de avond ervoor en maak alvast serveerschalen met kaas, vleeswaren, vis en bakjes met eiersalade en dergelijke. Dek ze af met huishoudfolie. Kook alvast de eitjes en zet een paar leuke paastakken in een vaas. Dan hoef je de ochtend van de brunch alleen nog maar de broodjes af te bakken en koffie en thee te zetten. Geniet ervan!

Voor een vurig Pasen

Traditioneel worden er in het oosten van het land Paasvuren ontstoken. Paasvuren zijn een eeuwenoude traditie. In de 16e eeuw vonden ze al plaats.

Home Works wenst iedereen mooie Paasdagen!

Actueel
Blog