Lekker de smoothiest, maximaal comfort en gemak

Zoveel mogelijk klanten en huishoudelijke hulpen een zo’n “smooth” mogelijke ervaring bieden is iets waar we erg ons best op doen bij HomeWorks.

Wij gaan voor Smoothiest

Lekker gemak en comfort voor klant en huishoudelijke hulp bij homeworks | Lekker Smoothiest

Jouw gemak en comfort.

Naast het continue werken aan veiligheid, continuïteit en oprechte persoonlijke service hebben we de afgelopen tijd ook de ruimte gehad om een aantal flinke verbeteringen door te voeren in de snelheid van onze dienstverlening.

Daar waar mogelijk kunnen klanten en huishoudelijke hulpen - in een door ons begeleide manier - veel zaken onderling regelen, als zij daar natuurlijk zelf behoefte aan hebben. In plaats van ertussen staan, faciliteren wij nu deze samenwerking op de achtergrond en hebben nu meer tijd voor maatwerk en kwaliteit.

Om klanten en hulpen beter te ondersteunen in het met elkaar regelen van de huishoudelijke hulp werken we hard aan de ontwikkeling van onze app.

Omdat we graag willen dat alle nieuwe ontwikkelingen zo “smooth” mogelijk verlopen hebben we ons ontwikkelteam uitgebreid. Zo verzamelt Jeske als "Product Owner" alle input van klanten, hulpen en service coördinatoren, bedenkt betere werkwijzen en geeft deze door aan het ontwikkelteam. Rodney zorgt er als "IT Project Manager" vervolgens voor dat de developers lekker aan de slag blijven om snel met mooie resultaten te komen die jou goed zullen helpen. En tot slot is developer Pawel ook aangeschoven.

Nieuwsgierig naar wie er nieuw zijn? Bekijk hier het team

Actueel
Blog