Nieuwsbrief: Wonen en winnen in oktober

Wonen & Winnen

Woonmaand inspiratie nieuwsbrief!

Oktober is de woonmaand en daarom staat deze nieuwsbrief in het teken van woon-inspiratie.

En wil je dat de zorg voor het huishouden jou een halfjaar uit handen wordt genomen? Doe dan mee aan onze fantastische Facebookactie!

Trends gespot op de Woonbeurs

Begin oktober vond de Woonbeurs plaats in de Amsterdamse RAI. Marieke van Home Works ging op pad om inspiratie op te doen.

Rust

Marieke: "Wat mij opviel is de rust wat betreft kleurgebruik in de verschillende stands. Veel gebruik van wit, grijs en pastelkleuren. De huislijke sfeer wordt gecreëerd door warme materialen te gebruiken, zoals wol en (imitatie)vachten op de grond of als kussen."

Personal Touch

"Ik zag veel verschillende leuke manieren om je huis die persoonlijke noot te geven. We kennen allemaal de foto's die op canvas zijn afgedrukt. Maar een nieuwe manier is om een leuke foto van jou, je gezin of je huisdier op hout te laten afdrukken! Dat kan via Woodprint.nl. Origineel, landelijk en smaakvol." Nog een andere leuke manier om je huis een persoonlijk tintje te geven: Storytiles. "Dit zijn oud-Hollandse tegels met een modern randje. Je kunt kiezen uit één van de tegeltjes die ze in hun assortiment hebben, of je geeft jouw wensen door voor tegeltjes op maat. Net weer wat anders en zeker origineel!"

Bijzonder goed verlicht

Goede verlichting maakt of breekt de sfeer in huis. Dus als je net verhuisd bent, of je woning opnieuw inricht, kun je hier eindeloos mee bezig zijn."Op de woonbeurs spotte ik geprintelampekap.nl, een webwinkel in - de naam zegt het al - geprinte lampenkappen. Ze bieden gepersonaliseerde lampenkappen, waarop ieder denkbaar ontwerp mogelijk is. Groot of klein, van kinderkamer tot eethoek, alles is mogelijk." "Heb je behoorlijk wat ruimte en wil je dat je lamp dé eye-catcher is van jouw huis? Dan zijn de prachtige, enorme glazen lampen van designer Alex de Witte misschien wel wat voor jou. Neem een kijkje op alexdewitte.nl voor nog meer bijzondere ontwerpen."

Creatief ophangen

"Wil je op een leuke manier een speelhoek maken voor de kinderen of toch net wat meer ruimte om de to-do-lijstjes een plek te geven? Een hele leuke oplossing hiervoor vond ik bij Groovy Magnets, magneetbehang. Verkrijgbaar met een leuke print, maar ook als krijtbord. Dit is een mooie zwarte achtergrond voor eigen foto’s, maar ook een muur voor de kinderen waar ze altijd lekker op kunnen krijten en die heel gemakkelijk weer schoon te maken is. Neem een kijkje op groovymagnets.com voor meer inspiratie."

Oktober Woonmaand

Marieke: "En zo kan ik nog wel even doorgaan. Een beurs vol inspiratie om van je huis nog meer jouw droompaleis te maken. Hopelijk heb ik jou geïnspireerd!" Is jouw huis nu helemaal klaar en zou je het wel lekker vinden als je een half jaar lang alleen maar kon genieten van je huis met familie en vrienden? Laat de schoonmaak dan even aan ons over! Doe mee met onze Facebookactie en maak kans op een HALF JAAR LANG HUISHOUDELIJKE HULP! De actie loopt nog tot 31 oktober, dus doe snel mee! Deze actie is helaas al afgelopen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nog meer leuke acties!

Actueel
Blog