Nieuwsbrief: Wonen en winnen in oktober

=

Wonen & Winnen

Woonmaand inspiratie nieuwsbrief!

Oktober is de woonmaand en daarom staat deze nieuwsbrief in het teken van woon-inspiratie.

Trends gespot op de Woonbeurs

Begin oktober vond de woonbeurs plaats in de Amsterdamse RAI. Marieke van Home Works ging op pad om inspiratie op te doen.

Rust

Marieke: "Wat mij opviel is de rust wat betreft kleurgebruik in de verschillende stands. Veel gebruik van wit, grijs en pastelkleuren. De huislijke sfeer wordt gecreëerd door warme materialen te gebruiken, zoals wol en (imitatie)vachten op de grond of als kussen."

Personal Touch

"Ik zag veel verschillende leuke manieren om je huis die persoonlijke noot te geven. We kennen allemaal de foto's die op canvas zijn afgedrukt. Maar een nieuwe manier is om een leuke foto van jou, je gezin of je huisdier op hout te laten afdrukken! Origineel, landelijk en smaakvol."

"Wil je op een leuke manier een speelhoek maken voor de kinderen of toch net wat meer ruimte om de to-do-lijstjes een plek te geven? Een hele leuke oplossing hiervoor vond ik bij Groovy Magnets, magneetbehang. Verkrijgbaar met een leuke print, maar ook als krijtbord. Dit is een mooie zwarte achtergrond voor eigen foto’s, maar ook een muur voor de kinderen waar ze altijd lekker op kunnen krijten en die heel gemakkelijk weer schoon te maken is.

Oktober Woonmaand

Marieke: "En zo kan ik nog wel even doorgaan. Een beurs vol inspiratie om van je huis nog meer jouw droompaleis te maken. Hopelijk heb ik jou geïnspireerd!" Is jouw huis nu helemaal klaar en zou je het wel lekker vinden als je een half jaar lang alleen maar kon genieten van je huis met familie en vrienden? Laat de schoonmaak dan even aan ons over!

Actueel
Blog