Echt lekker!: Marcel’s Green Soap

Home Works geïnspireerd door Marcel’s Green Soap

Nu met exclusieve korting

Wat krijg je als twee ambitieuze organisaties de koppen bij elkaar steken? Natuurlijk, een fantastische samenwerking! Home Works en Marcel’s Green Soap hebben elkaar gevonden in hun missie om schoonmaken leuker en beter maar vooral ook stukken milieuvriendelijker te maken. Want vanaf deze maand krijgen de huishoudelijke hulpen en klanten van Home Works exclusieve korting op de heerlijk geurende, 100% natuurlijke én recyclebare schoonmaakproducten van Marcel’s Green Soap

Je huis lekker fris en tegelijkertijd de wereld een stukje schoner maken. Klinkt logisch. Is het niet. Want al die agressieve chemische reinigers waarmee onze gootsteenkastjes gevuld zijn, hebben een enorme impact op het milieu. Laat staan al dat plastic verpakkingsmateriaal. Om het verschil te maken richtte Marcel een zeeplabel op bestaande uit 100% natuurlijke producten in 100% recyclebare flessen. Hij creëerde zes unieke geur combinaties waaronder het zoet-kruidige Sandelhout & Kardemom en verfrissende Jasmijn & Sinaasappel en stelde daarmee een totaalassortiment van hoogwaardige schoonmaakproducten samen.

Groene schoonmaak via Home Works “Na het ruiken van Marcel’s Green Soap waren we om. Wat een verschil met de bestaande ‘groene’ schoonmaakartikelen!”Het is geen geheim dat Home Works de beste en meest servicegerichte dienstverlener op het gebied van huishoudelijke hulp aan huis wil zijn (en blijven). Dat geldt zowel voor onze klanten als voor de hulpen die bij Home Works zijn aangesloten. Ons hart gaat sneller kloppen van inspirerende verhalen en nieuwe mogelijkheden in het vakgebied. Dat gebeurde ook toen we hoorden van Marcel’s Green Soap. Na het ruiken van de producten waren we om. Wat een verschil met de bestaande ‘groene’ schoonmaakartikelen. Niet alleen in geur maar ook quareinigingsvermogen scoren de producten verrassend goed. En zie daar, een nieuwe samenwerking was geboren. Hoera!

“Samen de wereld schoner maken? Doen we!”Met de samenwerking hoopt Home Works mensen een stukje dichter bij 100% verantwoord schoonmaken te brengen. “Het is belangrijk dat er in onze sector meer aandacht is voor het milieu. Bijzonder aan Marcel’s Green Soap is dat het écht lekker ruikende producten zijn die ook nog eens heel goed schoonmaken. Want op die punten wringt het vaak met bestaande ‘groene’ reinigingsproducten. Door exclusieve korting aan te bieden aan Home Works hulpen en klanten doen we een handreiking en laten we enorm veel mensen kennis maken met het nieuwe schoonmaken. Met producten die beter zijn voor mens en milieu. We sluiten ons dan ook graag aan bij Marcels motto: Clean your home. Save the planet”, aldus Jan Visser van Home Works.

Samen de wereld schoner maken? Doen we!

Groene schoonmaak via Home Works 30% korting voor Home Works hulpen en klanten

Klanten en huishoudelijke hulpen van Home Works krijgen 30% korting in de webshop van Marcel’s Green Soap. Voer hiervoor bij het bestellen de code "homeworks" in. Dubbel geluk!

Wil je meer weten over de producten van Marcel’s Green Soap? Ga naar marcelsgreensoap.com.

Actueel
Blog