Home Works blikt terug en kijkt vooruit

In december 2013 ontvingen onze klanten en hulpen het verzoek om een tevredenheidsonderzoek in te vullen. Met gepaste trots presenteren we de (overwegend) positieve resultaten hier. En dit vormt voor ons meteen een mooie aanleiding om onze visie en plannen voor 2014 te delen.

Terugblik 2013

Tevredenheidsonderzoeken voor klanten en medewerkers geven ons veel inzicht in hoe Home Works gezien wordt, hoe de service is en wat er eventueel beter kan. We zijn blij dat we van onze klanten en hulpen overwegend het mooie cijfer 8 hebben gekregen! Voor onze hulpen, onze organisatie en onze dienstverlening. Dit toont ons dat we op de goede weg zitten. Omdat het natuurlijk altijd nóg beter kan gaan we dit jaar hard aan de slag met de feedback die we hebben gekregen. Cijfer van onze klanten aan onze hulpen. Het cijfer 8 scoort het hoogst! Leuk om verder te weten uit de onderzoeken..

  • De meeste klanten zijn tussen de 40 en 55 jaar oud.
  • De meeste klanten hebben hulp van Home Works ingeroepen omdat het hen zelf aan tijd ontbreekt om het huishouden goed te doen.
  • Gelukkig geven zowel de klanten én hulpen aan dat wij hun verwachtingen waarmaken.
  • En onze hulpen scoren steeds beter!

En met deze feedback gaan we aan de slag!

  • Het leveren van heldere en duidelijke communicatie over interne ontwikkelingen.
  • We gaan verder met het aanscherpen van de kwaliteit van onze dienstverlening.
  • Onze hulpen nog meer laten merken hoezeer wij hen waarderen op verschillende manieren.
  • Onze meerwaarde naar zowel klanten als hulpen nog beter naar voren brengen.

Vooruit in 2014

Samen met hele Home Works-team willen we ervoor zorgen dat 2014 een succesvol jaar wordt! Op dinsdag 4 februari bespraken we met het kantoorteam de plannen voor 2014. Hoe kunnen wij er met elkaar voor zorgen dat onze kwaliteit nóg beter wordt? De aandachtspunten uit de onderzoeken werden besproken en leverden stof op voor allerlei goede ideeën voor komend jaar! Zodra de ideeën concreet worden, delen we dat natuurlijk meteen met jullie. Dus hou onze website en Home Works op Facebook in de gaten voor meer informatie. Eén van de dingen die op stapel staan is de introductie van onze nieuwe website. En daar horen natuurlijk ook mooie nieuwe foto’s bij. Hier alvast een voorproefje. Kijk op Facebook voor nog meer beelden.

Actueel
Blog