Het gevoel van wintersport. Maar dan thuis

Je zou het niet zeggen, maar het is toch nog echt winter. Hoewel het in theorie nog kan gaan vriezen is in veel regio’s de lente al lang en breed in zicht. Momenteel hebben de regio’s Midden en Zuid Krokusvakantie, regio Noord is volgende week aan de beurt. Traditioneel gaan veel mensen dan met wintersport. Voor wie dit jaar thuisblijft en daardoor de echte winter moet missen hebben we hier een paar tips. Want als de winter niet naar ons komt, komen wij naar de winter.

Zet typische wintersportgerechten op tafel

Zo vind je hier een goed recept voor. Lekker dopen met brood, cherry tomaatjes en stronkjes broccoli.

En wat drinken we erbij?

Een lekker wijntje uit de Elzas is een uitstekende combinatie met kaasfondue. Maar wist je dat de Zwitsers er het liefste thee bij drinken? Daardoor verteert de kaas makkelijker.

Glühwein!

Het klassieke drankje tijdens de wintersport is natuurlijk glühwein: warme rode wijn met kruiden, kaneel en citrusfruit.

De Spelen

We boffen maar met de Olympische Spelen: de hele dag wintersport op televisie! Daarmee kom je helemaal in de sfeer. En dat ‘onze’ jongens en meisjes het zo goed doen is natuurlijk een fantastische bonus. Via Blond Amsterdam ®

Dagje uit

Als je het wintersportgevoel écht wil na bootsen ga je lekker met je gezin of met een groep vrienden naar een overdekte skihal bij jou in de buurt. Dan kun je naar hartenlust skiën, snowboarden, rodelen en sleeën. En daarna lekker met de voetjes omhoog aan de schnaps.

Ga jij op wintersport of had je willen gaan? Hoe haal jij de wintergevoel terug naar huis? Of ben je allang blij dat de sneeuwklokjes opkomen? Vertel het ons in de reacties of op Facebook!

Actueel
Blog