Herfstige tips en oktober woonmaand!

Ben jij fan van de herfst? Ondanks dat de dagen korter worden, de temperatuur daalt en de blaadjes van de bomen vallen heeft de herfst ook heel veel leuke kanten!

Herfst betekent vallende blaadjes, wind en regen. Maar ook tijd voor een heerlijke lange wandeling door een van die prachtige bossen in Nederland, waar alle blaadjes weer langzaam van kleur veranderen. En dan thuis met het hele gezin aan de warme chocomelk. En daarna lekker ouderwets spelletjes spelen met zijn allen.

Terwijl je in de zomer waarschijnlijk veel in de tuin, op je balkon of in de stad op een terrasje bent te vinden, speelt het leven zich tijdens de herfst vooral binnen af. En dat is helemaal niet erg. Want nu kun je je eens gaan bemoeien met je inrichting. Hoe zou je huis eruit zien wanneer je je eettafel verplaatst? En als het buiten regent heb jij lekker de gelegenheid om dat ene plankje eens op te hangen. Het is niet voor niets dat oktober de Woonmaand wordt genoemd. Na de zomer heb je weer veel energie en een hoofd vol inspiratie. Met leuke souvenirtjes van de Spaanse Costa of een Grieks eiland kun je dat lekkere vakantiegevoel weer terug laten komen in je woning. En omdat het woonmaand is, is er op dit gebied genoeg te zien en te beleven. . Laat je inspireren voor verbouwing en interieurstyling. Alsof je door een mooi interieurtijdschrift loopt! En over tijdschriften gesproken: de meeste interieurbladen komen in de woonmaand met extra woonoplagen voor nog meer inspiratie! Lekker om door te bladeren als je met een dekentje en een kop thee op de bank zit. En ben je benieuwd wat er nog meer te doen is op het gebied van wonen en interieurstyling? Ook vind je hier allerlei bedrijven die hun deuren openen tijdens de woonmaand en waar je dus vrijblijvend kan rondkijken en misschien toch eens die offerte kan aanvragen voor die uitbouw die je al zo lang wilt. Neem ook eens een kijkje bij de verschillende woonwinkels. Veel winkels zorgen ervoor dat de collectie helemaal up-to-date en vernieuwd is met de start van de woonmaand.

Home Works wil graag bijdragen aan een fantastische woonmaand.

Actueel
Blog