Do It Yourself! Handige filmpjes voor de thuisklusser

Op onze vorige blog 'Kleine klusjes? Kun je gewoon zelf!' kregen we veel positieve reacties. Dus we dachten: we maken weer zo'n handig blogje met drie leuke filmpjes. Want als er íets is dat veel voldoening geeft is het dat je het helemaal zélf gedaan hebt.

Lekkende kraan? Niet alleen irritant maar ook heel erg verspillend! Ieder jaar gaat er per huishouden zo 1100 liter water verloren. Hoe je dit fikst vertelt de Digitale Vakman.

'Groene klusjesman' Wouter weet alles van energieverbruik verminderen en isolatie. Hier legt hij uit hoe je radiatorfolie aanbrengt. Zodat je de kachel een beetje lager kan zetten. Scheelt weer voor het milieu en in de portemonnee.

Niet alleen filmpjes met klusjes, ook voor algemene informatie over alles wat er in en om het huis te vinden is kan een filmpje erg handig en duidelijk zijn. Sta jij ook wel eens voor je meterkast en denk je: waar zijn al die stoppen ook alweer voor en wat is de gasmeter? Hier legt een klusjesman het uit.

Kom jij ook een handig klusfilmpje tegen? Deel het met ons op Facebook of in een comment. P.S. Wil je nog profiteren van 10 % korting voor een éénmalige schoonmaak? Alleen deze week geldt de aanbieding nog. Neem snel contact met ons op via [email protected] of 085 4444 090.

Actueel
Blog