Handig! Filmpjes met instructies over tuinieren

Beeld via Inspire Bohemia Mensen met een tuin of een balkon boffen dat ze met zonnig weer lekker buiten kunnen zitten. Maar een tuin of balkon vergt ook onderhoud. Daarom helpt Home Works je graag met tips over tuinieren. En eh..balkonnieren? En nu hebben we een aantal handige tuinierfilmpjes bij elkaar gezocht. Want een (bewegend) beeld zegt meer dan duizend woorden.

Shine your light

Als de temperatuur ’s avonds nog aangenaam is, waarom zou je dan niet lekker buiten blijven zitten met een glas wijn of een kop thee? Het is dan wel prettig als de tuin goed verlicht is.

Tover tuinafval om tot compost

Na de winter heeft je tuin behoefte aan voedsel, dus mest. Uiteraard kun je allerlei soorten (kunst)mest en plantenvoedsel kopen, maar als je veel tuinafval hebt kun je ook overwegen om een composthoop te maken. Dat ruimte lekker op én het scheelt geld. Jurgen Smits legt uit hoe je dit aanpakt. Lees hier hoe je je tuin verder klaarmaakt voor het voorjaar.

Château Almere of Heerhugowaard?

Heb je een druif in de tuin groeien en droom je van je eigen wijngaard? Met deze snoeitips voor de druif komt je droom een stuk dichterbij.

Pep je gazon weer op

Zit je gazon vol mos en kale plekken? Dan is verticuteren en bijzaaien de oplossing. Bekijk dit filmpje om te zien hoe je gazon binnen no time weer tiptop in orde is.

Home Works helpt je ook graag in de tuin

Heb je een tuin of balkon maar geen groene vingers? Of geen tijd om alles bij te houden? Schakel dan een tuinhulp in via Home Works! En vergeet niet dat de Voorjaarsactie nog steeds loopt. Elke week maak je kans op een cadeaubon t.w.v. € 20, en op donderdag 1 mei maken we de winnaars van de hoofdprijzen bekend! We geven namelijk tweemaal een éénmalige schoonmaak t.w.v. € 60 euro weg. Dus doe snel mee en wie weet val jij deze maand in de prijzen!

Actueel
Blog