Haasten uit het werk? Dat hoeft straks niet meer

Home Works is een full-service organisatie, en wij leveren diensten aan iedereen die gebruik wil maken van ondersteuning in het huishouden. Hierdoor is ons klantenbestand heel gevarieerd. We hechten veel waarde aan het onderhouden van contact met klanten, en dus merken we snel waar bepaalde groepen behoefte aan hebben. Bij jonge gezinnen, waarbij de beide ouders werken, is dat tijd en rust.

Oppas en kinderopvang georganiseerd via Home Works ### Home Works: niet alleen hulp met schoonmaken

Het kan af en toe vermoeiend zijn om én een drukke baan te hebben, en (jonge) kinderen op te voeden, én daarnaast ook nog alles in het huishouden op rolletjes te laten verlopen. We merken dat jonge ouders druk bezig zijn om alle ballen in de lucht te houden. Home Works wil graag iedereen zo optimaal mogelijk ondersteunen, en springt graag bij om één of twee ballen over te pakken.

..Maar ook met boodschappen doen

Ouders die een drukke baan en een gezin combineren kunnen profiteren van de veelheid aan diensten die Home Works aanbiedt. Bijvoorbeeld het doen van boodschappen. In plaats van snel uit uw werk te moeten haasten, kunt u van tevoren afspreken dat uw hulp de boodschappen verzorgt. Dat geeft u net wat meer lucht, zo aan het einde van een drukke werkdag.

..Of met het koken van de maaltijd

En een bekend verschijnsel voor alle werkende ouders: na het werk moet u de kinderen ophalen, én ook nog op tijd een gezond maal op tafel toveren. Home Works wil graag dat uw avond ontspannen begint, en dus kunt u vooraf met uw huishoudelijke hulp afspreken dat hij of zij de warme maaltijd bereidt. Dan kunt u rustig uw kinderen oppikken, en kunt u met uw gezin bij binnenkomst zó aanschuiven.

Vergelijkbare organisaties

Zoals Home Works zijn er meer organisaties, die gezinnen graag een zo compleet mogelijk pakket van diensten aanbieden. Met sommigen zijn wij in gesprek om na te gaan of een samenwerking aan meer “ontzorging” kan bijdragen.

Wilt u ook wat meer lucht in uw schema?

Home Works wil net dat beetje extra bieden aan haar klanten. Zodat u optimaal kunt genieten van de tijd die u thuis doorbrengt. Wilt u meer weten? Neem gerust contact op via 0800-2003 of mail ons op [email protected].

Actueel
Blog