Ervaar nu gratis onze service

Het wordt nu wel héél makkelijk om de service van HomeWorks te ervaren.

HomeWorks levert persoonlijke service die duurder is dan de vele alternatieven die klanten en hulpen enkel bij elkaar brengen. Wij investeren graag samen met u in goede en betrouwbare hulpen en een goede service waar u van op aan kunt. Onze service coördinatoren hebben dagelijks contact met hulpen en klanten. Ze zorgen er voor dat alles soepel en naar wens verloopt. En dat zowel voor als achter de schermen.

En mocht dat met de ene hulp niet lukken dan roosteren wij gelijk een andere hulp voor u in. Het moet natuurlijk wel precies gaan zoals u het wilt en zonder gedoe.

Zelf kunt u ook meehelpen aan de opbouw van onze groep van fijne hulpen. Als we namelijk geen hulp hebben gevonden die voldoet aan uw wensen en al via ons werkt dan stellen we graag een gratis nieuwe hulp aan u voor.

gratis de service van homeworks uitproberen

U kunt deze dan op onze kosten uitproberen.

De hulp krijgt natuurlijk wel betaald maar van u als klant verlangen we enkel uw mening. En mocht deze hulp eventueel niet goed bevallen? Nou geen enkel probleem; wij zijn pas blij als u dat ook bent en gaan actief op zoek naar de beste hulp ervaring voor u.

Actueel
Blog