Een éénmalige schoonmaakbeurt wanneer jij dat wenst

Normaal gesproken heb je geen problemen met het huishouden doen. Maar er zijn momenten of periodes waarin het toch wel prettig is om het schoonmaken even uit handen te geven. Dan is het handig om via Home Works een éénmalige schoonmaak aan te vragen. Je betaalt per gewerkt uur.

Verhuizing

Als je net verhuisd bent, of je hebt een verbouwing gehad, dan wil je het liefste neerploffen en genieten van je (ver)nieuw(d)e huis. Maar ja, overal ligt stof, de ramen zijn nog vies en de tuin of het balkon is een rommeltje. Maak dan gebruik van onze éénmalige schoonmaakbeurt. Dan kun jij een paar uurtjes ontspannen en zorgt één van onze huishoudelijke hulpen ervoor dat je huis weer helemaal fris en schoon is. Heerlijk toch?

Kraamperiode

Ook als er net een baby is geboren is een eenmalige schoonmaakbeurt heel erg fijn. De kraamperiode is vaak ontzettend bijzonder en gelukzalig, maar ook heel hectisch, met voeden, verzorgen, herstellen en niet te vergeten de kraamvisite. Wat is het dan lekker als papa en mama zich niet hoeven bezig te houden met het huishouden. Een huishoudelijke hulp bij jullie in de buurt zorgt ervoor dat alles weer schoongepoetst wordt.

Mantelzorger

Ben je mantelzorger en redt je het niet altijd om het huishouden van het familielid dat je verzorgt te doen? Dan is het prettig als iemand anders het schoonmaken op zich neemt, dan heb jij daar geen omkijken naar. En kun je je aandacht volledig richten op het samenzijn.

Vakantie of feestje

Er zijn nog meer redenen te bedenken waarom een éénmalige schoonmaak een handige uitkomst kan zijn. Bijvoorbeeld vlak voordat je op vakantie gaat, of misschien wel vlak voordat je thuis komt. Niets is heerlijker dan thuiskomen van een mooie reis in een schoon en vertrouwd huis. En heb je binnenkort een speciale gelegenheid die je thuis wil vieren? Zoals een etentje, een feest of een borrel? Ook dan schakel je Home Works in voor een éénmalige schoonmaakbeurt. Of laat de tuin helemaal bijwerken zodat je hier een te gek tuinfeest kunt geven.

Home Works organiseerd al een aantal geen éénmalige schoonmaak meer. Maar we verwijzen je graag door naar huishoudelijke-hulp.nl

Actueel
Blog