15 mei 2014: De Dag van de Huishoudelijke hulp

Het is bijna zover:

Volgende week donderdag, 15 mei 2014, is het de Dag van de Huishoudelijke hulp!

Een initiatief van Home Works, omdat wij het tijd vonden voor een extra blijk van waardering en respect voor deze groep werkenden die anderen zoveel brengt!

Het huishouden doen is pittig

Iedereen die zelf het huishouden doet zal het kunnen beamen, het doen van huishoudelijk werk is pittig. Daarom is het zo ontzettend fijn dat er mensen zijn die dit werk met plezier doen en hier ook nog eens heel goed in zijn. Sta eens stil bij wat het voor jou betekent dat je iemand hebt die jou de zorg voor het huishouden uit handen neemt! Hierdoor heb jij wat meer tijd over voor de dingen die je ook belangrijk vindt: het gezin, vrienden, sporten, of gewoon een lekker avondje bankhangen!

Pluim in woord of als cadeau

Heb je een huishoudelijke hulp? Bezoek dan de website en laat een leuk berichtje achter, want een compliment, daar wordt toch iedereen blij van! Op de website heb je ook de mogelijkheid jouw huishoudelijke hulp te verrassen met een pluim-cadeau. Pluimen heeft hier een speciale cadeauverpakking voor ontwikkelt.

Fotoshoot

Home Works viert de Dag van de huishoudelijke hulp door zes van haar hulpen 'letterlijk' in het zonnetje te zetten. Zij werden verwend met een uitgebreide fotoshoot, compleet opgemaakt en gestyled door een professioneel team. Het was een spannende, maar vooral een hele leuk dag! De hulpen hebben er van genoten en de portretten, te vinden op de website, zijn dan ook prachtig geworden! Tijdens de shoot zorgde Zamarra Kok voor leuke interviews met de hulpen, om zo ook het verhaal achter de hulp te belichten.

Vier jij deze dag met ons mee? Bezoek de site, laat een leuk berichtje achter of verras je hulp met een pluim! Want wat is het toch fijn om een hulp te hebben bij het huishouden!

Actueel
Blog