Hoe is het om te werken bij HomeWorks

Wil jij weten hoe het werkt bij HomeWorks?

Hieronder vertellen we je in een notendop hoe het werkt bij ons!

Het begin

1. Nadat jij je hebt aangemeld bij HomeWorks en aan hebt gegeven waar je wilt werken, tegen welk uurtarief en op welke dagen en tijden gaan wij voor je aan de slag.

2. Aan de hand van jouw wensen gaan wij voor jou zoeken naar geschikte klanten. Zodra we een geschikte klant hebben gevonden, krijg je hier direct bericht over. Je hebt dan telefonisch contact met jouw contactpersoon die alles nog even met je doorneemt. Vervolgens ga je aan de slag bij jouw eerste klant!

3. Als de eerste afspraak goed is gegaan krijg je toegang tot alle klanten die precies bij jou passen en bouw je een mooi klantenbestand op!

Waarom werken bij HomeWorks?

Wij organiseren bijna alles voor je! Het enige wat jij zelf doet is dat je zelf een keuze maakt uit de klanten die wij voor je hebben gevonden.

Om alles soepel te laten verlopen kan je onder andere rekenen op gegarandeerd loon een het eind van elke maand, aanbod van voldoende klanten doordat we doorlopend voor jou adverteren, persoonlijke begeleiding tijdens de gehele samenwerking zodat je onbezorgd en prettig jouw werk kan doen.

Home Works bestaat al bijna 30 jaar! En ons doel is om huishoudelijke hulp goed te organiseren voor zowel klant als hulp.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

klantenservice

Aanmelden

Meldt je aan bij HomeWorks dan spreken we elkaar vanzelf snel.