Veelgestelde vragen over garantie

Hoe weet ik dat de hulp betrouwbaar is?
Wij screenen nieuwe medewerkers aan de hand van hun werkervaring, reviews en aan de hand van onze ruime ervaring. Daarnaast gaat elke hulp nog proefdraaien en spreken we ze voordat ze aan de slag kunnen voor HomeWorks. Daarnaast blijven we de werkzaamheden organiseren en hebben daardoor meer zicht op waar het goed gaat en waar niet. HomeWorks werkt gewoonlijk niet met een verklaring omtrent gedrag. Mocht je graag een verklaring goed gedrag ontvangen, dan kunnen wij deze uiteraard wel voor je aanvragen. Bij HomeWorks vragen wij wel alle hulpen om een kopie van paspoort of id kaart in te leveren. Hierdoor kunnen we er beter voor zorgen dat er enkel gewerkt wordt door mensen die legaal in Nederland mogen werken en zorgen we voor meer veiligheid.
Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben over de huishoudelijke hulp?
Wij proberen een goede inschatting te maken bij het samenbrengen van klanten en hulpen. Mocht de samenwerking anders uitpakken dan verwacht, dan horen wij dat graag. Wij gaan dan op zoek naar een nieuwe hulp, die beter aan de wensen voldoet, of zoeken een andere, passende oplossing. Ons doel is dat je tevreden bent! Neem gerust contract op met onze helpdesk.
Wat gebeurt er bij schade?
Een hulp is niet aansprakelijk voor schade die per ongeluk en tijdens het uitvoeren van het werk wordt veroorzaakt. Klanten kunnen zich daar desgewenst zelf of via HomeWorks tegen verzekeren. Soms zit dit bij een inboedelverzekering inbegrepen. Via HomeWorks kan je je verzekeren tegen schade die de huishoudelijke hulp per ongeluk veroorzaakt bij het uitvoeren van haar werkzaamheden. Gaat er iets kapot door toedoen van de schoonmaker, dan kun je aanspraak maken op deze schadeverzekering die schades dekt tot €2.500.000 per aanspraak. Er is een eigen risico van €250 opgenomen in de voorwaarden. Neem gerust contact op met onze helpdesk voor vragen hierover. Tip: geef het zo snel mogelijk door aan de klant als je schade hebt veroorzaakt.
Kan ik mij verzekeren voor schade die door de hulp wordt veroorzaakt?
Ja, je kan je gemakkelijk verzekeren voor schade die per ongeluk door de hulp wordt veroorzaakt. Vaak is schade gedekt door jouw eigen inboedelverzekering. Mocht jouw verzekering eventuele schade niet dekken dan kan je via HomeWorks ook een verzekering afsluiten. Neem gerust contact op met onze helpdesk als je hier vragen over hebt. Via Homeworks kan je je verzekeren tegen schade die de huishoudelijke hulp per ongeluk veroorzaakt bij het uitvoeren van haar werkzaamheden. Gaat er iets kapot door toedoen van de schoonmaker, dan kun je aanspraak maken op deze schadeverzekering die schades dekt tot €2.500.000 per aanspraak. Er is een eigen risico van €250 opgenomen in de voorwaarden.
Heb ik garantie op het krijgen van een hulp?
HomeWorks werkt met een grote groep huishoudelijke hulpen door heel Nederland. Op het moment dat wij voor je aan de slag gaan, is onze inzet om zo snel mogelijk een passende hulp voor je te vinden. Woon je in een gebied waar nog weinig hulpen zijn? Dan kan dit iets langer duren.