Werken als thuishulp

Klanten die elk jaar zich weer aanmelden is leuk

Home Works levert al 20 jaar diensten op maat door heel Nederland. Een van deze diensten is huishoudelijke hulp in de breedste zin van het woord.

We helpen klanten niet alleen met schoonmaakwerkzaamheden, maar bijvoorbeeld ook met het doen van de boodschappen en het bereiden van een maaltijd.

Vaste huishoudelijke hulp Bij Home Works krijgt u een vaste huishoudelijke hulp op de dag en het tijdstip dat het u het best uitkomt. Zij neemt u die dingen uit handen waar u zelf geen tijd voor heeft. U geeft uw wensen aan ons door en wij zorgen er voor dat wij een geschikte hulp bij u inzetten. Onze huishoudelijke hulpen doorlopen altijd een standaard sollicitatieprocedure die bestaat uit de volgende stappen:
  1. Sollicitatiegsprek
  2. Natrekken van referenties
  3. Meelopen met een hulp die al lange tijd voor Home Works werkt.
Voordelen van Home Works Onze jaren lange ervaring helpt ons bij het goed organiseren van onze diensten en het waarborgen van kwaliteit. Door middel van geregelde evaluaties met zowel klant als hulp houden wij zicht op de gang van zaken en kunnen wij bijsturen waar nodig. Home Works hanteert een op- en afzegtermijn van een week. Dus gaat u met vakantie of wilt u een week hulp overslaan? Geen enkel probleem. Wanneer u dit een week van te voren doorgeeft aan uw vaste contactpersoon bij Home Works wordt dit niet doorberekend. Iedere maand ontvangt u een factuur met hierop de gewerkte uren van die maand, dus de zorgen van het op tijd pinnen voor de hulp zijn ook voorbij. De factuur kunt u betalen via iDeal of u kunt kiezen voor automatische incasso.

Vrijblijvend aanmelden als hulp

Vragen?

Vind deze pagina leuk