Standaard is ons tarief 16,50 euro per gewerkt uur. 

Hieronder vindt u een overzicht van de kortingen die door Home Works aangeboden worden.

Op het moment dat er meerdere kortingen van toepassing zouden kunnen zijn dan geldt enkel de korting die het meest gunstig is voor u. Wilt u aanspraak maken op een korting dan dient u dat binnen 7 dagen rond de aanmelding bij Home Works kenbaar te maken. Kortingen zijn mogelijk zolang de voorraad strekt.

Kortingen gelden enkel indien u als klant op geen enkele andere manier een vergoeding van of tegemoetkoming in de kosten voor huishoudelijke hulp of thuiszorg kunt krijgen.

Lees hier meer over waarom we korting geven.

 

Familiekorting – 15,75

Als u zich met een eerste lijns familielid tegelijk aanmeldt voor hulp bij 2 of meer werkadressen dan betalen u en uw familielid;15,75 euro per gewerkt uur. Dit geldt voor ouders en kinderen en broers en zussen.

 

Bonus voor nieuwe klanten

Zorgt u ervoor dat een medewerker van Home Works een extra klant krijgt dan geven we u een bonus in de vorm van 2 uur gratis schoonmaak als u al klant bent of 2 uur extra salaris als u hulp bent bij Home Works. U ontvangt deze korting als u deze aanvraagt binnen 7 dagen nadat de betreffende persoon klant is geworden.

 

Speciale acties

Naast de kortingen die op deze pagina staan beschreven hebben we ook acties op onze facebookpagina. Bezoek onze pagina, like de pagina en blijf op de hoogte van acties die komen.

Zilverkorting Achmea

Maak gebruik van onze speciale kennismakingskorting als u klant van Achmea bent. De eerste 3 maanden betaalt u 15,25 en daarna het kortingstarief van 16 euro per gewerkt uur.

 

Van eenmalig naar structureel!

Het tarief van 20 euro per gewerkt uur bij eenmalige schoonmaak is al gunstig en deels bedoelt om kennis te kunnen maken met Home Works.

Als u na een eenmalige schoonmaak besluit om verder te gaan met Home Works dan krijgt u voor elk uur dat de eenmalige schoonmaak duurde een korting van 3,50.

Kortingen binnen Home Works.

Om een goede dienstverlening te kunnen blijven geven aan klanten bieden we onze huishoudelijke hulpen ook zekerheden en continuiteit. Om hierin succesvol te zijn zoeken wij als organisatie werkadressen. Wij adverteren op verschillende manieren.

Daarnaast geven we ook graag bonussen aan relaties die ons hierbij actief helpen. Instanties die ons helpen aan bekendheid en klanten geven we een kortingsregeling die zij weer aan hun leden of klanten kunnen aanbieden.

Vragen?

Vind deze pagina leuk