Tuinhulp

In het voor- en najaar is het topdruk


Bent u op zoek naar een tuinhulp die af en toe of juist regelmatig de borders bijwerkt, het gras maait, de bladeren uit de tuin harkt en zorgt dat alles er weer netjes bij staat? Ook dan kunt u gemakkelijk terecht bij Home Works! Een tuinman of tuinvrouw doet al het kleine tuinonderhoud om ervoor te zorgen dat uw tuin er keurig en verzorgd bij ligt. Al sinds 1994 organiseert Home Works professionele hulp bij particulieren thuis.

Kunt u af en toe hulp gebruiken in de tuin

Elke tuin verdient aandacht. Daarom helpt een tuinhulp van Home Works graag met tuinwerkzaamheden die bijdragen een mooi onderhouden tuin. Een professionele tuinhulp van Home Works heeft veel ervaring en weet alles over het onderhouden van een tuin. Denk hierbij aan werkzaamheden als; grasmaaien, onkruid wieden, snoeien, mos verwijderen, bestratingen of andere aanleg. In de lente wilt u graag mooie nieuwe tulpen of hortensia´s laten zetten. In de zomer wilt u graag dat uw gazon regelmatig besproeid wordt. De herfst zorgt voor veel snoeiwerk en veel bladeren die in de weg liggen. De winter wilt u gebruiken om wat nieuwe tegels te leggen of een oude schutting te vervangen. U kunt bij ons het hele jaar van een mooie en verzorgde tuin genieten. Onze tuinhulpservice is erom mensen te helpen die wegens omstandigheden niet toekomen aan het onderhouden van hun tuin. Een tuinhulp van Home Works is een voordelig alternatief dat snel en eenvoudig uitkomst voor u kan bieden.

Hulp van een tuinman of tuinvrouw

Home Works heeft als doelstelling om een vertrouwensband op te bouwen tussen de klant en de tuinhulp, zodat de klant met een gerust gevoel zijn of haar tuin toe kan vertrouwen aan de tuinhulp. Dit doen wij door regelmatig contact te hebben met de klant en de tuinhulp. Zo leveren wij tuinhulp waarbij de wensen van onze klanten altijd centraal staan

Overige hulp

Home Works faciliteert hulp in heel Nederland. Denk hierbij aan; thuiszorg in Amsterdam, huishoudelijke hulp in Almere, maaltijdservice, bedrijfsschoonmaak of een eenmalige schoonmaak. Zo organiseren wij ook hulp bij u in de regio. Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken. Dit kunt u doen door ons te bellen op ons gratis nummer 085-4444-090 of direct een e-mail te sturen.

Tuinhulp

Aanvragen

Vrijblijvend aanmelden als klant

Vragen?

Vind deze pagina leuk