Samenwerking

Home Works werkt met verschillende partijen samen om onze dienstverlening zo optimaal mogelijk te maken.

 

Zilverenkruis achmea

Heeft u een aanvullende verzekering bij Zilveren Kruis Achmea? Dan betaalt u bij Home Works de eerste 3 maanden € 15,25 per uur en daarna € 16,00 per uur.

Huishoudelijke hulp als woongemak met Centraal Beheer

Centraal Beheer werkt samen met Home Works voor het bieden van woongemak aan particulieren. Via de Woongemak polis ontvangen klanten korting van 0,50 euro per uur

 

 

services4 

Als Convenience & hospitality services levert Services4 comfortdiensten aan gebruikers van een aantal prestigieuze wooncomplexen. Home Works werkt samen met Services4 om de huishoudelijke hulp binnen die complexen goed te organiseren.

 

homeinstead

In het brede werkveld van Home Works en Homeinstead vullen beide bedrijven elkaar aan in het realiseren van beider doelen: comfort voor particulieren die (zolang mogelijke) een eigen huishouden hebben.

Gemeente Oosterhout

Sinds de veranderingen in de zorg zijn er een aantal verschuivingen geweest ten aanzien wie huishoudelijke hulp krijgt en welke partij die geeft. Onder andere Gemeente Oosterhout heeft aan Home Works gevraagd of zij huishoudelijke hulp kan bieden aan bewoners van haar gemeente.

Settleservice

Duizenden ouderen in Rotterdam en omstreken vertrouwen dagelijks op de zorg van ruim 5.000 betrokken zorgprofessionals van Laurens. Om dit te kunnen realiseren helpt Home Works Laurens voor wat betreft de ouderen die geen thuiszorg krijgen.

ICT Works

Binnen Home Works hebben we een sterke en steeds wijzigende behoefte aan hard en software. Zusterbedrijf ICT Works voldoet aan die behoefte en zorgt ervoor dat er telkens een veilig maatwerkpakket voor Home Works voor handen is.

Zorgcentra Meerlanden Badhoevedorp, Hoofddorp en Aalsmeer.
Wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar heeft u hulp hierbij nodig? Onze medewerkers staan voor u klaar om u thuis te helpen. Met huishoudelijke zorg, verzorging, verpleging en begeleiding. U kunt hiervoor 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons terecht.

Zilverenkruis achmea

Professional organizer en schrijver van o.a. Speedcleaning, de ultieme huishoudworkout en de Organizing Agenda.

Lees meer op het blog van Home Works

Company Works 

Ontstaan vanuit de behoefte van klanten van Home Works om kantoren en bedrijfsruimtes schoongemaakt te krijgen is Company Works opgericht.

Georganiseerde schoonmaak met vast contactpersoon en zelfstandige schoonmakers: een fris concept!

ICT Works

VIP zijn in jouw eigen huis.

WoonVIP (serviceplatform van Actys Wonen) wil er graag voor zorgen dat u thuis enkel de dingen doet die u écht graag wilt. En als schoonmaken daar niet onder valt organiseert WoonVIP dat Home Works bij u komt schoonmaken. Voel je ook VIP!

ICT Works

Het is Marcel gelukt! Vanaf nu is er geen enkele reden meer om niet groen én lekker schoon te maken.

GreenSoap maakt prima schoon én geeft net dat lekkere frisse gevoel. Een goed werkend product dat aardig is voor de natuur én voor de neus!

Als klant van Home Works kunt u het nu extra voordelig zelf testen!

Vragen?

Vind deze pagina leuk