Schoonmaaksters met ervaring

Onze voorvrouwen zijn onmisbaar in de organisatie. Het zijn schoonmaaksters met een vracht aan kennis en ervaring. Zij leiden de nieuwe hulpen op, zodat ook die onze klanten uitstekend van dienst kunnen zijn. Onze voorvrouwen zijn daarmee essentieel voor de kwaliteit die wij leveren. Een aantal stelt zich hieronder aan u voor.

Voorvrouw Haarlem Francis Spijkers

Voorvrouw Leeuwarden: Akkelien Cnossen

Sinds september 2011 werk ik voor Home Works en in februari 2012 ben ik een van de voorvrouwen van Friesland geworden. Het bevalt mij goed om voor Home Works te werken. Wat mij trekt is de verantwoordelijkheid, de zelfstandigheid, het verzorgende aspect en zorgen dat de klant tevreden is. Verschillende mensen met verschillende wensen maakt het ook afwisselend. Ik woon in Friesland en heb twee dochters, een tweeling. Soms wel erg druk, maar het valt gelukkig goed te combineren.”

Voorvrouw Amsterdam: Thea van Meerten

“Ik vind het leuk bij Home Works. Door de tijd heen heb ik een fijne klantenkring opgebouwd. Bij sommige klanten hoor ik helemaal bij de familie. Omdat ik al lang bij Home Works werk, heb ik kinderen geboren zien worden en zien opgroeien. Al mijn klanten zijn tevreden als ze thuiskomen, dus dan ben ik het ook.”

Voorvrouw Maastricht: Patricia Loomans

“Mijn naam is Patricia, ik ben getrouwd en moeder van een zoon. Ik ben geboren in Amsterdam maar voor mijn studie twintig jaar geleden naar Maastricht gegaan. Mijn hobby’s zijn shoppen, sporten en koken. Ik werk sinds juli 2011 voor Home Works, in januari 2012 ben ik voorvrouw geworden. Het bevalt heel goed, regelmatig werk ik nieuwe hulpen in. Wat ik fijn vind is dat ik mijn eigen klantenkring opbouw en dat de mensen altijd blij zijn als ik er ben.”

Voorvrouw Castricum/Beverwijk: Christina Holkamp

“Ik ben Christina Holkamp. Ik werk sinds 2008 als hulp bij Home Works en ben sinds 2012 voorvrouw, wat ik erg leuk vind om te doen. Ik heb een leuke vaste klantenkring waar ik met veel plezier werk. In mijn vrije tijd wandel ik graag en besteed ik veel tijd aan mijn huisdieren.”

 

 

Voorvrouw Capelle a/d IJssel: Irene van Heumen

“Ik werk sinds oktober 2011 bij Home Works. Ik vind het werk erg afwisselend. Ik heb een aantal gezinnen en een alleenstaand iemand. Sommigen heb ik om de twee weken, anderen elke week. Ik heb met alle families leuk contact. Als ik ben geweest en ze komen thuis, dan krijg ik soms een sms dat alles weer picobello is!”

Voorvrouw Hoorn e.o.: Mary-Jane Brands

“Mijn naam is Mary-Jane Brands-Zomers. Ik woon in Hoorn, ben getrouwd en heb vier kinderen. In de ochtend verricht ik werkzaamheden voor Home Works en in de middag breng ik de post rond voor PostNL. Ik hou van het omgaan met mensen, van lekker eten en vooral van gezelligheid. Lachen is mijn motto.”

Voorvrouw Nijmegen e.o.: Caroline van Mulukom-van den Akker

“Ik ben alweer ruim dertig jaar getrouwd en moeder van twee grote zonen. Voor Home Works werk ik in de regio Zuidoost-Nederland en Noord-Brabant. Ruim twintig jaar geleden ben ik begonnen in het schoonmaakwereldje, zowel particulier als voor bedrijven. Het leuke is dat je steeds weer nieuwe locaties hebt. Ik ben van mezelf een zeer sociaal mens en geniet van de omgang met mensen. Vaak ben je zo veel meer dan alleen ‘de poets’. Je bouwt een vertrouwensband op met je cliënten, iets wat in onze branche van groot belang is. Je gaat om met mensen die op een of andere manier van jouw hulp afhankelijk zijn. Ze moeten er een goed gevoel bij hebben, omdat ze een stuk privéleven in jouw handen leggen. Ook ben je dat luisterende oor dat ze soms nodig hebben. Ook na zo veel jaar kan ik zeggen: ik heb nog steeds veel plezier in dit wereldje. Ik vind het mooi dat ik al mijn ervaring mag delen met fijne collega’s. Maar ook dat ik deze mag overdragen aan een nieuwe generatie, die hopelijk net zo goed voor ons gaat zorgen zodra wij het nodig hebben.”

Voorvrouw Soest e.o.: Marion

“Mijn naam is Marion en ik ben sinds 2011 werkzaam bij Home Works. Ik heb fijne klanten en ik vind het leuk werk. Wat ook prettig is: ik heb een goed en leuk contact met mijn coördinator Tanja. Ik hoop dit nog heel lang te kunnen blijven doen.”

Vragen?

Vind deze pagina leuk