Schoonmaaksters met ervaring

Onze voorvrouwen zijn onmisbaar in de organisatie. Het zijn schoonmaaksters met een vracht aan kennis en ervaring. Zij leiden de nieuwe hulpen op, zodat ook die onze klanten uitstekend van dienst kunnen zijn. Onze voorvrouwen zijn daarmee essentieel voor de kwaliteit die wij leveren. Deze twee toppers vertellen graag wat meer over zichzelf:

Voorvrouw Arnhem: Jamilla Wong A Tsoi


“Ik ben Jamilla en ik werk sinds november 2015 bij Home Works. Als voorvrouw werk ik ook nieuwe huishoudelijke hulpen in.

Voorvrouw zijn brengt toch weer een stuk meer verantwoordelijkheid met zich mee.  Ik leg de nieuwe huishoudelijke hulpen dan uit wat er zoal moet gebeuren per verdieping. Ondertussen houdt ik nog toezicht of het werk wel goed gedaan wordt. Tot nu toe heb ik alleen goede en welwillende hulpen gehad, die het niet erg vonden om hun handen vuil te maken. Meestal laat ik de hulpen alles doen en doe ik de extra werkzaamheden. Als de hulp aangenomen wordt, moeten zij het hele huis ook alleen doen.

Tot slot wil ik nog wat kwijt over mijn tijd bij Home Works. Vanaf het moment dat ik bij Home Works begonnen ben met werken, heb ik zoveel bijgeleerd. Niet alleen qua schoonmaak, maar ook op persoonlijk gebied. Ik ben gegroeid als persoon van binnen. Voorheen dacht ik altijd kan ik dat wel binnen de tijd afkrijgen?, nu denk ik; wat kan ik nog als extra's doen in de tijd die nog over is?

Ik pas mij altijd aan de wensen van de klant aan, dat is iets wat ik heel belangrijk vindt!”

Voorvrouw Rotterdam: Irene van Trigt

“Het is een enorme uitdaging om voorvrouw te zijn bij Home Works.

Je leert vaak nieuwe medewerkers de kneepjes van het vak! Hoe je de tijd het beste kunt benutten en kwaliteit kan leveren. Vaak heeft de indeling van het werk de hoogste prioriteit. Hoe kan je zo hygiënische mogelijk werken en wat is voor jezelf belangrijk. Je lichaamshouding en je werktempo, wat vraagt de klant? Kwaliteit maar ook goede communicatie. De waardering voor je werk maar ook de fijne samenwerking met de klant is een pre! Begrip is een sleutelwoord in de zorg maar zeker ook in de functie als huishoudelijke hulp!”

Vragen?

Vind deze pagina leuk