Ons kantoorteam

Op ons kantoor in Amsterdam en vanuit diverse locaties in het land zorgt ons kantoorteam elke dag weer dat alles soepel verloopt. Vast aanspreekpunt voor onze klanten en hulpen zijn de veertien regiocoördinatoren. Zij werken nauw samen met de overige collega’s. Hieronder stelt iedereen zich aan u voor.

Thomas Pex

Servicecoördinator

Thomas Pex

Hoi!

Ik ben Thomas! Na mijn studie Facility Management afgerond te hebben, heb ik de afgelopen jaren verschillende functies gehad waarbij mijn opleiding goed van pas is gekomen. Je kan hierbij denken aan functies als Event Coördinator tot aan Horeca Manager. Belangrijk vind ik om dienstbaar te kunnen zijn met een hoge kwaliteit van service en beleving, wat ik nu als Service Coördinator perfect kan nastreven. Ik sta graag tot je dienst hier bij Home Works.

Ik ben altijd in voor een potje basketbal, kan goed luisteren, zie graag meer van onze wereld en festivals zijn voor mij altijd een feestje.

Tot snel of horens!

Thomas

Jan Visser

Algemeen bestuur

Jan Visser

In het begin gaf ik aan mijn omgeving wel eens aan dat het voor mij persoonlijk met Home Works net is als met een zaadje dat je in de grond stopt en waarvan op een gegeven moment het stengeltje boven de grond uitkomt, als vanzelfsprekend blijf je daar water en voeding aan geven.

Ondertussen zijn we een grote stevige boom geworden waar wel eens een tak van afgewaaid is maar die goed geworteld is en telkens verder groeit met steeds weer nieuwe mooie takken en bladeren. Ook na bijna 25 jaar is het nog altijd  leuk om de trotse tuinman van deze boom te mogen zijn!

linkedin

Ellen Rikken

Dagelijks Bestuur

Ellen Rikken

Sinds 1997 werk ik voor Home Works. Het geeft veel energie om te werken met een team van creatieve, dynamische en betrokken mensen en te zien dat we als organisatie de potentie hebben om te blijven ontwikkelen en groeien! Ik zie het als een uitdaging om met Home Works het verschil te maken in een markt waarin een groeiende behoefte zal blijven aan diensten aan huis.

linkedin

Lotte Visser

Servicecoördinator

Lotte Visser

Sinds 2014 werk ik bij Home Works. Eerst op de receptie en sinds september 2015 ook als matcher.

Ik vind het ontzettend leuk en interessant werk!

Mimount Amrouch

Administratief medewerker

Mimount Amrouch

Sinds 2007 werk ik als administratrice bij Home Works en doe ik de controle en administratie van alle inkomende en uitgaande geldstromen. In de afgelopen tijd zijn er veel wijzigingen geweest in regelgeving.

Eli Menco

Servicecoördinator

Eli Menco

Sinds augustus jongstleden werk ik als Matcher bij Home Works. Iedere dag spreek je nieuwe mensen, allen met een eigen verhaal. Het moment van een match geeft mij voldoening immers de klant krijgt de hulp die hij/zij wenst en de huishoudelijke hulp krijgt werk. Soms is het best moeilijk om de juiste huishoudelijke hulp voor de juiste klant te vinden maar des te mooier de uitdaging.

Volgend jaar begin ik aan de studie Psychologie aan de UvA. Vanwege de variatie in mensen die ik tijdens het werk ontmoet leer ik steeds meer en dat sluit mooi aan op wellicht mijn toekomste werk.

 

 

Annette Prudham

Servicecoördinator

Annette Prudham

Mijn naam is Annette Prudham en ik woon in Amsterdam als een 'legal alien' uit Australië sinds 1989.

Na mijn dans carriere heb ik gewerkt als office manager bij verschillende culturele instellingen.

Sinds april 2016 ben ik werkzaam bij Home Works als matcher voor Utrecht en Noord Holland Oost.

Ik voelde mij meteen thuis met mijn geweldige collega's, iedereen staat klaar voor elkaar en terwijl iedereen zeer gedisciplineerd aan het werk is blijft het een relaxte sfeer. 
Het dagelijkse contact met klanten en huishoudelijke hulpen zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is en de uitdaging om elke keer een succesvolle match te maken houdt mij scherp.
Daarnaast ben ik een trotse moeder van twee dochters – die houden mij ook scherp.

Mimoun Boulfich

Servicecoördinator

Mimoun Boulfich

Sinds mei 2017 werk ik parttime, naast mijn studie, bij Home Works en voer daar van allerlei taken uit.

Coen Ramaer

Servicecoördinator

Coen Ramaer

Bij Home Works geniet ik het meest van het contact met collega’s, hulpen en klanten, waarbij we een vriendelijke sfeer altijd weten te combineren met professionaliteit. De mooiste momenten voor mij zijn als ik een hulp kan vertellen dat een klant dolenthousiast over haar of hem was. Of wanneer ik een klant blij kan maken met een nieuwe huishoudelijke hulp.

Hopelijk kan ik ook u goed van dienst zijn!

Irene van Trigt

Voorvrouw Rotterdam

Irene van Trigt

Het is een enorme uitdaging om voorvrouw te zijn bij Home Works.

Je leert vaak nieuwe medewerkers de kneepjes van het vak! Hoe je de tijd het beste kunt benutten en kwaliteit kan leveren. Vaak heeft de indeling van het werk de hoogste prioriteit. Hoe kan je zo hygiënische mogelijk werken en wat is voor jezelf belangrijk. Je lichaamshouding en je werktempo, wat vraagt de klant? Kwaliteit maar ook goede communicatie. De waardering voor je werk maar ook de fijne samenwerking met de klant is een pre! Begrip is een sleutelwoord in de zorg maar zeker ook in de functie als huishoudelijke hulp!

Jamilla Wong A Tsoi

Voorvrouw Arnhem

Jamilla Wong A Tsoi

Ik ben Jamilla en ik werk sinds november 2015 bij Home Works. Sinds een paar maanden werk ik als voorvrouw ook nieuwe huishoudelijke hulpen in.

Voorvrouw zijn brengt toch weer een stuk meer verantwoordelijkheid met zich mee. Ik leg de nieuwe huishoudelijke hulpen dan uit wat er zoal moet gebeuren per verdieping. Ondertussen houdt ik nog toezicht of het werk wel goed gedaan wordt. Tot nu toe heb ik alleen goede en welwillende hulpen gehad, die het niet erg vonden om hun handen vuil te maken. Meestal laat ik de hulpen alles doen en doe ik de extra werkzaamheden. Als de hulp aangenomen wordt, moeten zij het hele huis ook alleen doen.

Tot slot wil ik nog wat kwijt over mijn tijd bij Home Works. Vanaf het moment dat ik bij Home Works begonnen ben met werken, heb ik zoveel bijgeleerd. Niet alleen qua schoonmaak, maar ook op persoonlijk gebied. Ik ben gegroeid als persoon van binnen. Voorheen dacht ik altijd kan ik dat wel binnen de tijd afkrijgen?, nu denk ik; wat kan ik nog als extra's doen in de tijd die nog over is?

Ik pas mij altijd aan de wensen van de klant aan, dat is iets wat ik heel belangrijk vindt!

Christa Dirix

Servicecoördinator

Christa Dirix

Mijn naam is Christa Dirix, ik ben 21 jaar en ben een paar jaar geleden vanuit Venlo naar Amsterdam verhuisd voor mijn studie.

Na het afronden van mijn bachelor Bestuur- en Organisatiewetenschap ben ik aan de slag gegaan als service coördinator bij Home Works. Hier maak ik deel uit van een hardwerkend maar gezellig team waar ik met veel plezier klaar sta voor klanten en hulpen!

Thomas Abdou

Servicecoördinator

Thomas Abdou

Hoi ik ben Thomas! Na een tussenjaar met reizen van afrika ben ik nu op 19 jarige leefdtijd een student aan de universiteit van Amsterdam. Naast mijn studie beschik ik over deze topbaan waar ik altijd hulpen en klanten van dienst kan zijn.

Mijn grote verlangen is mijn werkplaats dagelijks verlaten met het idee dat ik iedereen op de best mogelijke manier van dienst ben geweest. Wat mij is opgevallen is de gezeligheid en warme gevoel die plaats vindt binnen Home Works, iets wat we niet als vanzelfsprekend kunnen aanemen.

Milou Blok

Servicecoördinator

Milou Blok

Hoi!

Ik ben Milou en ben sinds Juni 2018 afgestudeerd als Bachelor in Fashion Design.

Nu ben ik werkzaam bij Home Works en kan ik mijn creativiteit op een andere manier benutten.

Ik wordt blij wanneer ik klant en hulp tevreden kan stellen.

De sfeer, collega's en het werk zorgen ervoor dat ik met plezier werk bij Home Works

Jeske Ulehake

Servicecoördinator

Jeske Ulehake

Mijn naam is Jeske en ben sinds september 2018 werkzaam als servicecoördinator bij Home Works. Naast deze baan ga ik beginnen aan een master Business Administration.

Het leukste aan het werk als servicecöordinator vind ik het persoonlijke contact én het bieden van de beste service! Samen met ons team proberen we iedereen zo goed mogelijk te helpen. Ik ben blij dat ik van dit team onderdeel mag uitmaken.

Marius Koch

Servicecoördinator

Marius Koch

Ik ben Marius en ik werk bij Home Works.

Bij Home Works geniet ik van de goede sfeer op de werkvloer, het contact met de klanten en de huishoudelijke hulpen.

Het is heel voldoenend om mensen te helpen bij hun zoektocht naar een huishoudelijke hulp maar ook om mensen die opzoek zijn naar een adres om mensen te helpen in het huishouden aan een nieuwe baan!

Janet van Milligen

Marketing- en Communicatie Manager

Janet van Milligen

Hoi, mijn naam is Janet en ik ben sinds april 2019 werkzaam als marketingcommunicatiemanager bij Home Works. In mijn vrije tijd reis ik graag en vaak, geniet ik van concerten en ga ik regelmatig lekker eten met vriendinnen. Ook ben ik tijdens het festivalseizoen regelmatig op de verschillende terreinen te vinden en ben ik tijdens kouder weer in de bioscoop en het theater te vinden. Ik ben begin 2018 afgestudeerd, waarna ik de schoolbanken voor altijd achter me heb gelaten.

Tijdens mijn studie Leisure & Event Management deed ik ervaring op als creative producer, social media manager en marketeer. Terwijl ik mijn scriptie aan het schrijven was, richtte ik mijn eigen bedrijf op waarmee ik mensen uit de entertainmentindustrie voorzie van social media strategieën, content planningen en creatieve brainstormsessies. Ik kan mijn ei helemaal kwijt in het maken van video's, het bedenken van marketingacties en het beheren van tientallen social mediakanalen tegelijkertijd. Aangezien het ZZP leven best eenzaam kan zijn, zocht ik naar een parttime baan in een gezellig team in de mooiste stad van het land.

Bij Home Works vond ik een divers en informeel team waar samen naar mooie en betere dingen gestreefd wordt. Of je nog studeert, een tussenjaar neemt of je al jaren in het professionele leven begeeft, iedereen krijgt een kans om verschil te maken en is tevens welkom zijn of haar ideeën voor te leggen. Door aan iedereen gehoor te geven, kan ik binnen mijn functie weer zorgdragen dat wat er naar klanten en hulpen gecommuniceerd wordt bij hen aansluit.

Het streven is binnen mijn functie het verschil te kunnen maken op het gebied van (online) marketing en communicatie op alle fronten. Ik wil de boodschap, achterliggende gedachtes en sfeer van Home Works op een representatieve manier over te brengen aan zowel klanten als hulpen. Zo kan iedereen zien wat de meerwaarde van Home Works is en waarom deze organisatie voor zoveel mensen verschil kan maken, zowel intern als extern.

Stefano Bell

Servicecoördinator

Stefano Bell

Hallo! Mijn naam is Stefano en ik ben sinds april 2019 werkzaam bij Home Works als service coördinator van regio Amsterdam.

Leer mij kennen als een enthousiaste jongeman die enorm veel passie heeft voor zijn werk. Een man die alles wat hem verteld wordt onderzoekt, evenals een persoon die het fijne omtrent zijn vak te allen tijde wil weten. Assertiviteit zit in mijn bloed. Rustig doorzetten, zorgvuldig luisteren en analyseren om zo resultaatgericht te werk te gaan. Een enthousiaste zelfverzekerde prater die oog voor detail heeft, nauwkeurig te werk gaat en in ieder opzicht de punten op de i wil zetten.

Ik bespreek graag persoonlijk met u hoe wij uw wensen kunnen helpen realiseren. Groetjes en hopelijk tot snel!

Mateusz

Software developer

Mateusz

Mateusz is de frontend developer dus alles wat je kan zien. Daarnaast vervult hij de rol van het plannen en kanaliseren van alle wensen die wij bij Home Works hebben. Net als de andere developers werkt en woont Mateusz in Polen.

Michelle Cheung

Servicecoördinator

Michelle Cheung

Hoi, Ik ben Michelle en sinds mei 2017 werkzaam als coördinator van regio Rotterdam.

Het leukste aan mijn werk vind ik het vele contact met mijn klanten en hulpen en is geen dag hetzelfde. In mijn vrije tijd lees ik graag en kan je mij altijd wakker maken voor sushi.

Dariusz

Software developer

Dariusz

Dariusz is een van de twee backenders die voor Home Works werkzaam zijn. Verbetering en aanpassingen aan onze websites, plannings en communicatie software bijvoorbeeld wordt onder andere door Dariusz gemaakt. De drie developers die voor Home Works werken wonen en werken vanuit Polen.

Roos Griffioen

Floormanager

Roos Griffioen

Na een mooie carrière als leidinggevende in de detailhandel is Roos Griffioen sinds februari 2019 bij Home Works aan de slag als Floormanager. Haar focus ligt op het effectiever en efficiënter maken van onze dienstverlening, zodat alles nog soepeler verloopt. En we meer service aan u en onze hulpen kunnen bieden.

Dora Woudwijk

Servicecoördinator

Dora Woudwijk

Mijn naam is Dora en ik ben bij Home Works met veel plezier werkzaam als service coördinator.

Ik hoop in deze rol afspraken en het contact tussen klanten en hulpen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Het is erg fijn te merken dat samen wordt geprobeerd tot oplossingen en ideeën te komen die goed aansluiten bij klant en hulp.

Naast werken bij Home Works ben ik bezig met het afronden van mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen. Deze combinatie van werk en studie zorgt voor veel afwisseling met als centraal thema het sociale aspect. Dit komt namelijk terug in mijn studie maar nu ook zeker in het contact met klanten en hulpen. Ik vind het dan ook erg leuk om het Home Works netwerk steeds beter te leren kennen waardoor het contact met elkaar nog persoonlijker wordt!

Tomasz

Software developer

Tomasz

Zelfbewuste software-engineer met een iets te hoog gevoel van eigenwaarde. Gelukkige echtgenoot, vader en hondeigenaar.

Julia van den Heuvel

Servicecoördinator

Julia van den Heuvel

Mijn naam is Julia.

Sinds januari 2019 ben ik werkzaam als servicecoördinator bij Home Works. Voor dat ik hier terecht kwam, heb ik de studie Bestuurs- en Organisatiewetenschappen afgerond.

Voordat ik met mijn master begin, wil ik graag wat ervaring opdoen in het werkveld. Dat doe ik nu bij Home Works in een enthousiast en gezellig team.

Erik Barinaga

Servicecoördinator

Erik Barinaga

Volgt

Bette Eisden

Servicecoördinatrice

Bette Eisden

Volgt

Merel Holthinrichs

Servicecoördinator

Merel Holthinrichs

volgt

Merel Visser

Binnendienst medewerker

Merel Visser

Na eerst gewerkt te hebben als telefonist / receptionist en later als servicecoördinator werk ik nu als adviseur en juridisch medewerker.

Marthe Ridderbos

Servicecoördinator

Marthe Ridderbos

Naast mijn werk als illustrator werk ik 3 dagen per week als Servicecoordinator van Amsterdam voor Homeworks.

Ik ben hier zelf als hulp begonnen maar inmiddels op kantoor.

Het is afwisselend door contact met zowel hulp als klant en gezellig met de leuke collega's!

Fleur Klein

Servicecoördinator

Fleur Klein

Mijn naam is Fleur en ben afkomstig uit Enkhuizen.

Sinds 12 juni ben ik in dienst bij Home Works als Servicecoördinator voor de regio Zuid en Oost. Als aanvulling op het team om zo onze klanten nog beter te kunnen bedienen over alles wat met de samenwerking te maken heeft. Home Works is een organisatie waar de klant en hulp echt centraal staat en dit is dan ook waar ik voor sta.

Buiten mijn werk om spreek ik vaak af met vrienden en hou ik van reizen.

Kirsty Wooninck

Servicecoördinator

Kirsty Wooninck

Mijn naam is Kristy Wooninck ik ben 21 jaar en woon in de Zuidoostbeemster.

Per 1 oktober kom ik in dienst bij Home Works als service coördinator en ben enthousiast om hier te komen werken!

Ik heb een dienstverlenende opleiding afgerond en kan mijn kennis en ervaringen goed gebruiken in deze functie.

In mijn vrije tijd ben ik met mijn vrienden of aan het sporten.

Groetjes,
Kristy

Jooske van Vliet

Trainer

Jooske van Vliet

Mijn naam is Jooske en sinds augustus 2017 ben ik werkzaam bij Home Works, in eerste instantie als servicecoördinator en inmiddels als trainer. Het (persoonlijke) contact met onze klanten, huishoudelijke hulpen én mijn collega’s op kantoor maakt dit een ontzettend leuke en afwisselende baan. Echt geen dag is hetzelfde en daar hou ik van!

Vanuit mijn achtergrond als zorgverlener heb ik ruime ervaring in het verzorgen van training en vanuit mijn rol als personal assistant heb ik ruime ervaring opgedaan met het leveren van klantenservice op een hoog niveau. Ervaringen die ik in mijn huidige functie goed kan combineren.

Als persoon ben ik enthousiast, leergierig en sociaal en wordt ik erg blij van dansen, tekenen en sushi!

Dionne van den Brink

Servicecoördinator

Dionne van den Brink

Hoi

Mijn naam is Dionne en ik werk naast mijn studie, psychologie, parttime bij Home Works!

Wat mij betreft heeft Home Works de perfecte balans tussen een professionele en hardwerkende omgeving en tegelijkertijd een relaxte sfeer. Verder, vind ik het leuk aan Home Works dat alle collega’s zich inzetten om op maat gemaakte service te bieden, wat als gevolg heeft dat Home Works kan aansluiten op de wensen van heel veel verschillende klanten en huishoudelijke hulpen!

Vragen?

Vind deze pagina leuk