Ons kantoorteam

Op ons kantoor in Amsterdam en vanuit diverse locaties in het land zorgt ons kantoorteam elke dag weer dat alles soepel verloopt. Vast aanspreekpunt voor onze klanten en hulpen zijn de veertien regiocoördinatoren. Zij werken nauw samen met de overige collega’s. Hieronder stelt iedereen zich aan u voor.

Blanche Overgaauw

Operationeel Manager

Blanche Overgaauw

Ik ben er trots op dat ik sinds 2017 als operationeel manager onderdeel mag uitmaken van Homeworks.

Wat ik mooi vind aan dit bedrijf is o.a. de dynamiek en flexibiliteit. Geen dag is gelijk en voor elke nieuwe uitdaging gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Met mijn luchtvaart achtergrond hoop ik, samen met het enthousiaste team, een bijdrage te kunnen leveren aan het optimaliseren van onze dienstverlening achter de schermen. Zowel voor onze duizenden klanten als onze huishoudelijke hulpen en tuinmannen. Mijn uitdaging ligt hierbij vooral in het zo vloeiend mogelijk laten verlopen van de dagelijkse operatie. Gelukkig beschikken we hier voor over een enorm fijne groep betrokken professionals. Want als mij 1 ding wel duidelijk is geworden is dat ze hier hart voor de zaak hebben. Het is immers niet voor niets dat onze gevarieerde klantenkring ons telkens weer beloont met een dikke 9+. En zeg nou zelf, daar willen we toch allemaal aan bijdragen?

Thomas Pex

Servicecoördinator

Thomas Pex

Hoi!

Ik ben Thomas! Na mijn studie Facility Management afgerond te hebben, heb ik de afgelopen jaren verschillende functies gehad waarbij mijn opleiding goed van pas is gekomen. Je kan hierbij denken aan functies als Event Coördinator tot aan Horeca Manager. Belangrijk vind ik om dienstbaar te kunnen zijn met een hoge kwaliteit van service en beleving, wat ik nu als Service Coördinator perfect kan nastreven. Ik sta graag tot je dienst hier bij Home Works.

Ik ben altijd in voor een potje basketbal, kan goed luisteren, zie graag meer van onze wereld en festivals zijn voor mij altijd een feestje.

Tot snel of horens!

Thomas

Jan Visser

Algemeen bestuur

Jan Visser

In het begin gaf ik aan mijn omgeving wel eens aan dat het voor mij persoonlijk met Home Works net is als met een zaadje dat je in de grond stopt en waarvan op een gegeven moment het stengeltje boven de grond uitkomt, als vanzelfsprekend blijf je daar water en voeding aan geven.

Ondertussen zijn we een grote stevige boom geworden waar wel eens een tak van afgewaaid is maar die goed geworteld is en telkens verder groeit met steeds weer nieuwe mooie takken en bladeren. Ook na bijna 25 jaar is het nog altijd  leuk om de trotse tuinman van deze boom te mogen zijn!

linkedin

Ellen Rikken

Dagelijks Bestuur

Ellen Rikken

Sinds 1997 werk ik voor Home Works. Het geeft veel energie om te werken met een team van creatieve, dynamische en betrokken mensen en te zien dat we als organisatie de potentie hebben om te blijven ontwikkelen en groeien! Ik zie het als een uitdaging om met Home Works het verschil te maken in een markt waarin een groeiende behoefte zal blijven aan diensten aan huis.

linkedin

Lotte Visser

Servicecoördinator

Lotte Visser

Sinds 2014 werk ik bij Home Works. Eerst op de receptie en sinds september 2015 ook als matcher.

Ik vind het ontzettend leuk en interessant werk!

Mimount Amrouch

Administratief medewerker

Mimount Amrouch

Sinds 2007 werk ik als administratrice bij Home Works en doe ik de controle en administratie van alle inkomende en uitgaande geldstromen. In de afgelopen tijd zijn er veel wijzigingen geweest in regelgeving.

Judith Wever

Servicecoördinator

Judith Wever

Mijn naam is Judith en na diverse functies in de media en modebranche te hebben gehad ben ik in oktober 2015 aan de slag gegaan als Matcher bij Home Works.

Ik ben verantwoordelijk voor het snel en goed matchen van klanten met huishoudelijke hulpen door heel Amsterdam en heb het vanaf dag 1 ontzettend naar mijn zin! Het werk is erg afwisselend en het is telkens weer een uitdaging. Daarnaast is het een prettig team om mee te werken, ik ben blij dat ik hier deel van uit mag maken!

Eli Menco

Servicecoördinator

Eli Menco

Sinds augustus jongstleden werk ik als Matcher bij Home Works. Iedere dag spreek je nieuwe mensen, allen met een eigen verhaal. Het moment van een match geeft mij voldoening immers de klant krijgt de hulp die hij/zij wenst en de huishoudelijke hulp krijgt werk. Soms is het best moeilijk om de juiste huishoudelijke hulp voor de juiste klant te vinden maar des te mooier de uitdaging.

Volgend jaar begin ik aan de studie Psychologie aan de UvA. Vanwege de variatie in mensen die ik tijdens het werk ontmoet leer ik steeds meer en dat sluit mooi aan op wellicht mijn toekomste werk.

 

 

Annette Prudham

Servicecoördinator

Annette Prudham

Mijn naam is Annette Prudham en ik woon in Amsterdam als een 'legal alien' uit Australië sinds 1989.

Na mijn dans carriere heb ik gewerkt als office manager bij verschillende culturele instellingen.

Sinds april 2016 ben ik werkzaam bij Home Works als matcher voor Utrecht en Noord Holland Oost.

Ik voelde mij meteen thuis met mijn geweldige collega's, iedereen staat klaar voor elkaar en terwijl iedereen zeer gedisciplineerd aan het werk is blijft het een relaxte sfeer. 
Het dagelijkse contact met klanten en huishoudelijke hulpen zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is en de uitdaging om elke keer een succesvolle match te maken houdt mij scherp.
Daarnaast ben ik een trotse moeder van twee dochters – die houden mij ook scherp.

Mimoun Boulfich

Servicecoördinator

Mimoun Boulfich

Sinds mei 2017 werk ik parttime, naast mijn studie, bij Home Works en voer daar van allerlei taken uit.

Kaylee Hoogerhout

Servicecoördinator

Kaylee Hoogerhout

Mijn naam is Kaylee Hoogerhout en ik werk sinds juli 2018 bij Home Works. Naast mijn studie zal ik hier verschillende regio’s bijstaan, om er voor te zorgen dat de klanten en hulpen een zo goed mogelijke samenwerking zullen hebben.

Ik studeer Communication and Multimedia Design en ik ben dus ook maar al te graag creatief bezig.

Coen Ramaer

Servicecoördinator

Coen Ramaer

Bij Home Works geniet ik het meest van het contact met collega’s, hulpen en klanten, waarbij we een vriendelijke sfeer altijd weten te combineren met professionaliteit. De mooiste momenten voor mij zijn als ik een hulp kan vertellen dat een klant dolenthousiast over haar of hem was. Of wanneer ik een klant blij kan maken met een nieuwe huishoudelijke hulp.

Hopelijk kan ik ook u goed van dienst zijn!

Irene Bojawal

Voorvrouw Rotterdam

Irene Bojawal

Het is een enorme uitdaging om voorvrouw te zijn bij Home Works.

Je leert vaak nieuwe medewerkers de kneepjes van het vak! Hoe je de tijd het beste kunt benutten en kwaliteit kan leveren. Vaak heeft de indeling van het werk de hoogste prioriteit. Hoe kan je zo hygiënische mogelijk werken en wat is voor jezelf belangrijk. Je lichaamshouding en je werktempo, wat vraagt de klant? Kwaliteit maar ook goede communicatie. De waardering voor je werk maar ook de fijne samenwerking met de klant is een pre! Begrip is een sleutelwoord in de zorg maar zeker ook in de functie als huishoudelijke hulp!

Jamilla Wong A Tsoi

Voorvrouw Arnhem

Jamilla Wong A Tsoi

Ik ben Jamilla en ik werk sinds november 2015 bij Home Works. Sinds een paar maanden werk ik als voorvrouw ook nieuwe huishoudelijke hulpen in.

Voorvrouw zijn brengt toch weer een stuk meer verantwoordelijkheid met zich mee. Ik leg de nieuwe huishoudelijke hulpen dan uit wat er zoal moet gebeuren per verdieping. Ondertussen houdt ik nog toezicht of het werk wel goed gedaan wordt. Tot nu toe heb ik alleen goede en welwillende hulpen gehad, die het niet erg vonden om hun handen vuil te maken. Meestal laat ik de hulpen alles doen en doe ik de extra werkzaamheden. Als de hulp aangenomen wordt, moeten zij het hele huis ook alleen doen.

Tot slot wil ik nog wat kwijt over mijn tijd bij Home Works. Vanaf het moment dat ik bij Home Works begonnen ben met werken, heb ik zoveel bijgeleerd. Niet alleen qua schoonmaak, maar ook op persoonlijk gebied. Ik ben gegroeid als persoon van binnen. Voorheen dacht ik altijd kan ik dat wel binnen de tijd afkrijgen?, nu denk ik; wat kan ik nog als extra's doen in de tijd die nog over is?

Ik pas mij altijd aan de wensen van de klant aan, dat is iets wat ik heel belangrijk vindt!

Christa Dirix

Servicecoördinator

Christa Dirix

Mijn naam is Christa Dirix, ik ben 21 jaar en ben een paar jaar geleden vanuit Venlo naar Amsterdam verhuisd voor mijn studie.

Na het afronden van mijn bachelor Bestuur- en Organisatiewetenschap ben ik aan de slag gegaan als service coördinator bij Home Works. Hier maak ik deel uit van een hardwerkend maar gezellig team waar ik met veel plezier klaar sta voor klanten en hulpen!

Myrthe Storm

Servicecoördinator

Myrthe Storm

Ik ben Myrthe Storm en sinds september werkzaam binnen het team Werving & Selectie.

Het is een leuke uitdaging om hulpen te matchen met huishoudens en beide partijen tevreden te stellen. Naast Homeworks doe ik de Master Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam. De sfeer bij Home Works is erg leuk, nieuwe ideeën worden gewaardeerd en plezier evengoed. Ik doe dit werk dan ook met veel plezier en enthousiasme!

Rijk Kruijer

Servicecoördinator

Rijk Kruijer

Volgt

Thomas Abdou

Servicecoördinator

Thomas Abdou

volgt

Milou Blok

Servicecoördinator

Milou Blok

volgt

Jeske Ulehake

Servicecoördinator

Jeske Ulehake

volgt

Roy Schouten

Servicecoördinator

Roy Schouten

volgt

José

Servicecoördinator

José

Als matcher bij Home Works sta ik veel in contact met de klanten, de huishoudelijke hulpen maar ook met ons eigen team op het kantoor in Amsterdam.

Dit maakt het werk bij Home Works veelzijdig. Samen met het team staan we er voor om de klanten zo goed en snel mogelijk te helpen. Ik ben blij dat ik hieraan mag bijdragen!

Shelton Jones

Business Manager

Shelton Jones

volgt

Michelle Cheung

Servicecoördinator

Michelle Cheung

Hoi, Ik ben Michelle en sinds mei 2017 werkzaam als coördinator van regio Rotterdam.

Het leukste aan mijn werk vind ik het vele contact met mijn klanten en hulpen en is geen dag hetzelfde. In mijn vrije tijd lees ik graag en kan je mij altijd wakker maken voor sushi.

Vacature

Servicecoördinator

Vacature

Op zoek naar een leuke baan? Kijk ook eens naar onze vacature

Roos Griffioen

Floormanager

Roos Griffioen

Vanaf 1 februari komt Roos Griffioen als floormanager bij Home Works werken!

Merel Visser

Binnendienst medewerker

Merel Visser

Na eerst gewerkt te hebben als telefonist / receptionist en later als servicecoördinator werk ik nu als adviseur en juridisch medewerker.

Marthe Ridderbos

Servicecoördinator

Marthe Ridderbos

Naast mijn werk als illustrator werk ik 3 dagen per week als Servicecoordinator van Amsterdam voor Homeworks.

Ik ben hier zelf als hulp begonnen maar inmiddels op kantoor.

Het is afwisselend door contact met zowel hulp als klant en gezellig met de leuke collega's!

Fleur Klein

Servicecoördinator

Fleur Klein

Mijn naam is Fleur en ben afkomstig uit Enkhuizen.

Sinds 12 juni ben ik in dienst bij Home Works als Servicecoördinator voor de regio Zuid en Oost. Als aanvulling op het team om zo onze klanten nog beter te kunnen bedienen over alles wat met de samenwerking te maken heeft. Home Works is een organisatie waar de klant en hulp echt centraal staat en dit is dan ook waar ik voor sta.

Buiten mijn werk om spreek ik vaak af met vrienden en hou ik van reizen.

Kirsty Wooninck

Servicecoördinator

Kirsty Wooninck

Mijn naam is Kristy Wooninck ik ben 21 jaar en woon in de Zuidoostbeemster.

Per 1 oktober kom ik in dienst bij Home Works als service coördinator en ben enthousiast om hier te komen werken!

Ik heb een dienstverlenende opleiding afgerond en kan mijn kennis en ervaringen goed gebruiken in deze functie.

In mijn vrije tijd ben ik met mijn vrienden of aan het sporten.

Groetjes,
Kristy

Tim van der Steen

Servicecoördinator

Tim van der Steen

Persoonlijk, oprecht en servicegericht.

Van huis uit journalist, dus altijd nieuwsgierig en geïnteresseerd in de individuele situatie en verhalen van mensen. Daarnaast heb ik een flinke loopbaan in de horeca in de benen, mensenkennis en een persoonlijke benadering stonden hierbij als gastheer voorop. Die vaardigheden en kennis zet ik sinds september 2017 in voor Home Works.

Waar mensen werken worden onvermijdelijk fouten gemaakt. Natuurlijk komt dat soms slecht uit, maar hiervan valt altijd te leren. Ik geloof in zo’n situatie altijd in het vinden van een constructieve oplossing op maat, gebaseerd op wederzijds respect en nieuwe kansen.

Loopt warm voor: (live-) muziek, media en goede wijn.

Alexandra van Vuuren

Servicecoördinator

Alexandra van Vuuren

Sinds juli 2017 ben ik werkzaam als receptioniste bij Homeworks.

Ik voel me als een spil in het web. De samenwerking met het leuke team van Homeworks met als doel, onze hulpen en klanten de beste service te verlenen, maakt dat ik iedere dag met plezier naar m'n werk ga!

Naast m'n werk geniet ik van mijn familie, een rondje op de golfbaan, het strand en niet te vergeten..heel lekker eten.

Jooske van Vliet

Trainer

Jooske van Vliet

Mijn naam is Jooske en sinds augustus 2017 ben ik werkzaam bij Home Works, in eerste instantie als servicecoördinator en inmiddels als trainer. Het (persoonlijke) contact met onze klanten, huishoudelijke hulpen én mijn collega’s op kantoor maakt dit een ontzettend leuke en afwisselende baan. Echt geen dag is hetzelfde en daar hou ik van!

Vanuit mijn achtergrond als zorgverlener heb ik ruime ervaring in het verzorgen van training en vanuit mijn rol als personal assistant heb ik ruime ervaring opgedaan met het leveren van klantenservice op een hoog niveau. Ervaringen die ik in mijn huidige functie goed kan combineren.

Als persoon ben ik enthousiast, leergierig en sociaal en wordt ik erg blij van dansen, tekenen en sushi!

Dionne van den Brink

Servicecoördinator

Dionne van den Brink

Hoi

Mijn naam is Dionne en ik werk naast mijn studie, psychologie, parttime bij Home Works!

Wat mij betreft heeft Home Works de perfecte balans tussen een professionele en hardwerkende omgeving en tegelijkertijd een relaxte sfeer. Verder, vind ik het leuk aan Home Works dat alle collega’s zich inzetten om op maat gemaakte service te bieden, wat als gevolg heeft dat Home Works kan aansluiten op de wensen van heel veel verschillende klanten en huishoudelijke hulpen!

Vragen?

Vind deze pagina leuk