Ons kantoorteam

Op ons kantoor in Amsterdam en vanuit diverse locaties in het land zorgt ons kantoorteam elke dag weer dat alles soepel verloopt. Vast aanspreekpunt voor onze klanten en hulpen zijn de veertien regiocoördinatoren. Zij werken nauw samen met de overige collega’s. Hieronder stelt iedereen zich aan u voor.

Farina Sedney

Regiocoördinator Amsterdam

Farina Sedney

Iedere dag is een nieuwe uitdaging. Naast veel regelen en plannen komen er dagelijks diverse ad hoc zaken op mijn pad. Dit maakt het afwisselend en houdt me scherp. Het maken van een goede match is mijn streven en elke keer als dit is gelukt, geeft mij dat weer een voldaan gevoel.

Blanche Overgaauw

Operationeel Manager

Blanche Overgaauw

Ik ben er trots op dat ik sinds 2017 als operationeel manager onderdeel mag uitmaken van Homeworks.

Wat ik mooi vind aan dit bedrijf is o.a. de dynamiek en flexibiliteit. Geen dag is gelijk en voor elke nieuwe uitdaging gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Met mijn luchtvaart achtergrond hoop ik, samen met het enthousiaste team, een bijdrage te kunnen leveren aan het optimaliseren van onze dienstverlening achter de schermen. Zowel voor onze duizenden klanten als onze huishoudelijke hulpen en tuinmannen. Mijn uitdaging ligt hierbij vooral in het zo vloeiend mogelijk laten verlopen van de dagelijkse operatie. Gelukkig beschikken we hier voor over een enorm fijne groep betrokken professionals. Want als mij 1 ding wel duidelijk is geworden is dat ze hier hart voor de zaak hebben. Het is immers niet voor niets dat onze gevarieerde klantenkring ons telkens weer beloont met een dikke 9+. En zeg nou zelf, daar willen we toch allemaal aan bijdragen?

Tanja Dekker

Communicatiecoach

Tanja Dekker

In 2011 ben ik bij Home Works begonnen als coördinator.
Sinds 2014 ben ik het hoofd van de matching. Dit team zorgt ervoor dat snel de juiste huishoudelijke hulp bij een klant aan de slag kan.
Het is mooi om op deze wijze een bijdrage te leveren aan de verdere groei en bloei van Home Works.

Alexander Janssen

Lead Developer

Alexander Janssen

Hoe meer schermen met code hoe liever!

Sinds een jaar werk ik aan de programmatuur van Home Works en in het komende jaar zullen daar nog een groot aantal ontwikkelingen in doorgevoerd worden. Als lead developer geef ik richting aan de code die moet zorgen voor een goede gebruikerservaring van alle soorten gebruikers die met onze systemen werkzaam zijn.

De ambities van Home Works zijn groot en in de komende tijd zullen we op een groot aantal terreinen verschillende technieken en toepassingen gaan gebruiken om deze ambities te realiseren.

Anita Pronk

Regiocoördinator NH-oost

Anita Pronk

Wat ik leuk vind aan Home Works? Ten eerste het contact met klanten en hulpen. Ik vind het elke keer weer fijn als ik iets kan betekenen voor iemand. Ten tweede is geen enkele dag hetzelfde. Je hebt elke keer met andere mensen te maken. Ten derde hebben we een heel leuk team om mee samen te werken. En daarnaast vind ik het heel erg mooi om te zien dat Home Works een enorme groei doormaakt!

Aukje van der Schaaf

Regiocoördinator Friesland en Groningen

Aukje van der Schaaf

Ik ben Aukje van der Schaaf en was al 7 jaar coördinator voordat ik in juli 2011 bij Home Works ging werken voor de regio Friesland en Groningen. Ik heb veel in de zorg gewerkt: thuiszorg (ook als leidinggevende), gehandicaptenzorg en kraamzorg. Verder zing ik graag, o.a. bij een koor dat alleen maar Friese liederen zingt. Ik woon dan ook met veel plezier in Friesland, maar met mijn klanten en medewerkers in Friesland en Groningen kan ik het goed vinden en het blijft leuk om mijn Amsterdamse collega’s zo nu en dan te bezoeken! Ook al blijft het voor mij ‘Fryslân boppe!’

Sinds augustus 2013 ben ik ook de coordinator van het gebied Drenthe en Overijsel.

Jan Visser

Algemeen bestuur

Jan Visser

In het begin gaf ik aan mijn omgeving wel eens aan dat het voor mij persoonlijk met Home Works net is als met een zaadje dat je in de grond stopt en waarvan op een gegeven moment het stengeltje boven de grond uitkomt, als vanzelfsprekend blijf je daar water en voeding aan geven.

Ondertussen zijn we een grote stevige boom geworden waar wel eens een tak van afgewaaid is maar die goed geworteld is en telkens verder groeit met steeds weer nieuwe mooie takken en bladeren. Ook na bijna 25 jaar is het nog altijd  leuk om de trotse tuinman van deze boom te mogen zijn!

Ellen Rikken

Dagelijks Bestuur

Ellen Rikken

Sinds 1997 werk ik voor Home Works. Het geeft veel energie om te werken met een team van creatieve, dynamische en betrokken mensen en te zien dat we als organisatie de potentie hebben om te blijven ontwikkelen en groeien! Ik zie het als een uitdaging om met Home Works het verschil te maken in een markt waarin een groeiende behoefte zal blijven aan diensten aan huis.

Evelijn Hekker

Regiocoördinator Zuid-Nederland

Evelijn Hekker

Sinds februari 2015 ben ik werkzaam bij Home Works.

Eerst werkte ik als matcher. Sinds juni 2016 coördineer ik voor klanten en hulpen in Zuid Nederland de werkzaamheden.

Lotte Visser

Matcher

Lotte Visser

Sinds 2014 werk ik bij Home Works. Eerst op de receptie en sinds september 2015 ook als matcher.

Ik vind het ontzettend leuk en interessant werk!

Mara Groothedde

Matcher / Applicatie designer

Mara Groothedde

Ik ben Mara en ik werk sinds juni 2015 als matcher bij Home Works.

Daarnaast werk ik sinds 2016 op de IT afdeling mee aan de ontwikkeling van nieuwe applicaties. Ik zorg dat alles zo prettig mogelijk werkt voor alle gebruikers en werk ik mee aan de vormgeving.

Hierbij komt zowel mijn werk als matcher als mijn studie Product Design goed van pas!

Mimount Amrouch

Administratie

Mimount Amrouch

Sinds 2007 werk ik als administratrice bij Home Works en doe ik de controle en administratie van alle inkomende en uitgaande geldstromen. In de afgelopen tijd zijn er veel wijzigingen geweest in regelgeving.

Paulette Schrijver

Regiocoördinator NH-west

Paulette Schrijver

Ik ben Paulet Schrijver en ben coördinator van de regio Noord-Holland. Deze regio bestaat uit Noord- Holland, behalve Amsterdam en het Gooi. Het is een heel gevarieerd gebied, dat vind ik leuk.
In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan muziek, mijn dochter van 13 en mijn katten.

Rine Veldkamp

Receptioniste

Rine Veldkamp

Ik ben Rine Veldkamp en samen met Jose Mason mag ik u als receptioniste als eerste te woord staan.

Sinds januari 2014 maak ik deel uit van het gezellige team bij Home Works.
De fijne en leuke collega's zorgen voor een plezierige en positieve werksfeer!

Martine Belkasmi

Coördinator Company Works

Martine Belkasmi

Sinds augustus 2010 werk ik met ontzettend veel plezier bij Home Works!

Het nauwe contact met zowel klanten als de medewerksters (en collega's) houden mijn werk boeiend!

Ik voel me echt op mijn plek bij Home Works! Sinds 2016 ben ik de coördinator voor de schoonmaak bij bedrijven.

Dolores Eeles

Receptionist / Matcher

Dolores Eeles

Sinds september 2015 werk ik als receptioniste bij Home Works.

Ik werk hier met veel plezier. Het team van Home Works is enthousiast en gedreven, wat ervoor zorgt dat de werksfeer fijn is.
Daarnaast geeft het me elke dag een goed gevoel om zowel klant als hulp verder te kunnen helpen!   

Amber van den Boom

Receptioniste / Matcher

Amber van den Boom

Hallo! Ik ben Amber en werk naast mijn studie bij Home Works

Judith Wever

Regiocoördinator Amsterdam

Judith Wever

Mijn naam is Judith en na diverse functies in de media en modebranche te hebben gehad ben ik in oktober 2015 aan de slag gegaan als Matcher bij Home Works.

Ik ben verantwoordelijk voor het snel en goed matchen van klanten met huishoudelijke hulpen door heel Amsterdam en heb het vanaf dag 1 ontzettend naar mijn zin! Het werk is erg afwisselend en het is telkens weer een uitdaging. Daarnaast is het een prettig team om mee te werken, ik ben blij dat ik hier deel van uit mag maken!

Stefanie Tieben

Regiocoördinator Oost-Nederland

Stefanie Tieben

Hallo, ik ben Stefanie en ik ben geboren en getogen in Amsterdam.

Na wat avonturen in de reis branche heb ik een flinke tijd gewerkt bij diverse uitgeverijen als marketing en verkoop coördinator.

Bij Home Works ben ik coördinator voor de regio's Oost en Utrecht. Als coördinator ben ik met veel plezier het aanspreekpunt voor klant én huishoudelijke hulp over alles wat er met de samenwerking te maken heeft. 

Liesbeth Schillemans

Matcher

Liesbeth Schillemans

Ik ben Liesbeth en werk als matcher bij Homeworks in regio Zuid-Holland en Noord-Oost Nederland.

Ik vind het een leuke uitdaging voor iedere klant een juiste match te vinden.

Het werken bij Homeworks bevalt me goed en ik geniet van het contact met mijn collegas en de klanten en huishoudelijke hulpen uit mijn regio's.

Annette Prudham

Matcher

Annette Prudham

Mijn naam is Annette Prudham en ik woon in Amsterdam als een 'legal alien' uit Australië sinds 1989.

Na mijn dans carriere heb ik gewerkt als office manager bij verschillende culturele instellingen.

Sinds april 2016 ben ik werkzaam bij Home Works als matcher voor Utrecht en Noord Holland Oost.

Ik voelde mij meteen thuis met mijn geweldige collega's, iedereen staat klaar voor elkaar en terwijl iedereen zeer gedisciplineerd aan het werk is blijft het een relaxte sfeer. 
Het dagelijkse contact met klanten en huishoudelijke hulpen zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is en de uitdaging om elke keer een succesvolle match te maken houdt mij scherp.
Daarnaast ben ik een trotse moeder van twee dochters – die houden mij ook scherp.

Nancy Samat

Matcher

Nancy Samat

Regelen, zoeken, organiseren en communiceren, zodat vraag en aanbod bij elkaar kunnen komen, zodanig dat er een win-win situatie wordt gecreëerd.

In een omgeving van samenwerking, empowerment, naast de vaste lijnen, de uitnodiging om de dingen op je eigen manier te doen.

Daar doe ik graag aan mee!

Home Works rocks!

Heidi

Regiocoördinator Amsterdam

Heidi

Sinds oktober 2016 werk ik met veel plezier als matcher bij Home Works. Het werk als matcher sluit goed aan bij mijn studie Human Resources Management.

Ik ben matcher van de regio's Oost en Zuid Nederland. Omdat ik uit Zeeland kom en een tijd in Brabant heb gewoond is dat een goede match! Het team waarmee ik op kantoor werk is erg leuk en in het werk spreekt het contract met hulpen en klanten mij aan en ik vind het een uitdaging om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!

Ellen Sijm

Matcher

Ellen Sijm

Na een carrière in de visagie besloot ik het roer radicaal om te gooien en kwam ik bij Home Works terecht.

Het contact met zowel de klanten als de huishoudelijke hulpen, het planmatig bezig zijn en de fijne collega's maken dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga.

Buiten Home Works word ik blij van tekenen, schrijven, de eerste zonnige lentedag en broodjes pindakaas-banaan. Hopelijk tot snel!

Luiza Gluch

Regiocoördinator Rotterdam

Luiza Gluch

Ik werk sinds 2008 voor Home Works. Plannen is helemaal mijn ding, ik doe het al jaren en met veel plezier. Bij het matchen ga ik op mijn gevoel af en als ik na een kennismakingsgesprek een enthousiaste klant en hulp spreek, dan is dat helemaal geweldig.

Tineke De Bruin - Eenhuizen

Regiocoördinator Gooi

Tineke De Bruin - Eenhuizen

Graag stel ik mij even voor: Tineke, 30 jaar jong en geboren en getogen in de Randstad. 

Wat is het leuk om te zorgen dat mijn klanten en de hulpen in mijn regio tevreden zijn. Daar krijg ik energie van!

En naast mijn werk? Dan word ik ontzettend blij van zingen, fotografie, de Italiaanse taal en cultuur, schrijven en alle lieve mensen om mij heen.

Hopelijk tot in de toekomst!

Maureen v/d Brink

Matcher

Maureen v/d Brink

Sinds maart 2017 werk ik als matcher van Amsterdam. Mijn taak is om nieuwe klanten te matchen aan een huishoudelijke hulp. Elke dag is het een uitdaging om onze klanten zo optimaal te kunnen helpen. Het werk is erg divers en dagelijks komen er nieuwe dingen op mijn pad. Het geeft mij een tevreden gevoel zowel klant als hulp te kunnen helpen.

Verder is het team waarmee ik samenwerk erg leuk. De werksfeer op de vloer is fijn en ik weet dat ik altijd bij mijn collega’s terecht kant.

Hajar

receptionist

Hajar

volgt..

Melissa Swager

Matcher

Melissa Swager

Mijn naam is Melissa en sinds de zomer van 2014 ben ik werkzaam bij Home Works.

Eerst heb ik lange tijd als huishoudelijk hulp gewerkt naast mijn studie psychologie. Dit werk viel perfect te combineren en op deze manier kon ik mezelf als student mooi onderhouden! Inmiddels ben ik afgestudeerd en kwam een baan als matcher op mijn pad. Sinds februari 2017 doe ik dit werk nu. Ik hou me bezig met de regio Zuid Nederland. Hieronder vallen de provincies Zeeland, Brabant en Limburg. Zelf ben ik geboren en getogen in Noord-Holland, dus dit is een leuke uitdaging voor mij. Het valt me op dat er qua communicatie en dialecten een groot verschil is tussen Noord-Holland en het zuiden van Nederland en hoewel ik soms nog moeite heb met het verstaan van de verschillende dialecten vind ik het heerlijk om eens wat anders dan dat Noord-Hollands te horen. Ik vind het erg leuk om contact te hebben met zowel klanten als hulpen en omdat ik ervaring heb in het schoonmaakwerk bij Home Works, lukt het me meestal om goed bij de klanten en hulpen aan te sluiten. Daarnaast vind ik het een erg leuk vervolg op mijn studie psychologie, omdat ik constant in contact met andere mensen ben en op deze manier veel over anderen leer.

Het team is gezellig en hoewel ik de meeste van mijn collega’s al weleens telefonisch had gesproken, is het erg leuk om nu ook face-to-face contact te hebben!

Marthe Ridderbos

Matcher

Marthe Ridderbos

Informatie volgt

Merel Visser

Binnendienst medewerker

Merel Visser

info volgt

José Tangelder

Matcher

José Tangelder

Als matcher bij Home Works sta ik veel in contact met de klanten, de huishoudelijke hulpen maar ook met ons eigen team op het kantoor in Amsterdam.

Dit maakt het werk bij Home Works veelzijdig. Samen met het team staan we er voor om de klanten zo goed en snel mogelijk te helpen. Ik ben blij dat ik hieraan mag bijdragen!

Marcel de Jong

Regio Coördinator

Marcel de Jong

Hallo, ik ben Marcel de Jong en ik ben woonachtig in de buurt van Amsterdam.

Naast mijn leuke werk bij Home Works ben ik graag sportief bezig. Hardlopen, fietsen en fluiten van voetbalwedstrijden zijn enkele van mijn favoriete bezigheden. Maar ik maak ook graag een wandeling met onze hond.

Sinds 1 Mei 2017 werk ik als coördinator bij Home Works in de regio Zuid- Holland.

Ook in mijn vorige functies staat een tevreden gevoel van de klant centraal.

Zo heb ik altijd in het leven gestaan: "Alles er voor over hebben om mensen een goed gevoel te geven, door mijn aangeboden hulp"

Daarom zal ik alles uit de kast halen om alles voor u als klant of als huishoudelijke hulp zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Samen met mijn collega`s staan we met de beste Service in huishoudelijke hulp in en om het huis voor u klaar!

Gerda Schouten

Regiocoördinator

Gerda Schouten

Ik ben Gerda Schouten en werk sinds 24 april 2017 bij Home Works.

Zelfstandig en samen met het team bieden wij de service die de klant van ons verwacht namelijk dienstverlening aan huis.

Uitdaging is om binnen een overzichtelijk termijn de juiste hulp bij de juiste klant te brengen en te houden. Soms moet je echt veel hulpen spreken voordat je de juiste kandidaat hebt voor de klant.

Home Works groeit en ik vind het erg fijn mee te werken om nog verder te groeien.

Als regiocoördinator van Utrecht zal ik me dan ook helemaal inzetten om met zowel de klanten als de hulpen en goede, betrouwbare band op te bouwen.

Naast mijn werk vind ik heerlijk om in mijn tuintje te rommelen, te wandelen en lekkere gerechten te bereiden om samen met vrienden te nuttigen.

Michelle Cheung

Regiocoördinator Rotterdam

Michelle Cheung

Hoi, Ik ben Michelle en sinds mei 2017 werkzaam als coördinator van regio Rotterdam.

Het leukste aan mijn werk vind ik het vele contact met mijn klanten en hulpen en is geen dag hetzelfde. In mijn vrije tijd lees ik graag en kan je mij altijd wakker maken voor sushi.

Bert Renes

Regiocoördinator

Bert Renes

volgt

Sjalien van Koolwijk

Regiocoördinator

Sjalien van Koolwijk

volgt

Vragen?

Vind deze pagina leuk