Ons kantoorteam

Op ons kantoor in Amsterdam zorgt ons team elke dag weer dat alles soepel verloopt. Vast aanspreekpunt voor onze klanten en hulpen zijn onze servicecoördinatoren. Hieronder stelt iedereen zich aan voor.


Interesse om ons kantoorteam te versterken? Bekijk hier onze vacatures!


Benieuwd hoe het er bij ons op kantoor uitziet? Jeske geeft een rondleiding!
Jan Visser

Algemeen bestuur

Jan Visser

In het begin gaf ik aan mijn omgeving wel eens aan dat het voor mij persoonlijk met Home Works net is als met een zaadje dat je in de grond stopt en waarvan op een gegeven moment het stengeltje boven de grond uitkomt, als vanzelfsprekend blijf je daar water en voeding aan geven.

Ondertussen zijn we een grote stevige boom geworden waar wel eens een tak van afgewaaid is maar die goed geworteld is en telkens verder groeit met steeds weer nieuwe mooie takken en bladeren. Ook na bijna 25 jaar is het nog altijd  leuk om de trotse tuinman van deze boom te mogen zijn!

linkedin

Ellen Rikken

Dagelijks Bestuur

Ellen Rikken

Sinds 1997 werk ik voor Home Works. Het geeft veel energie om te werken met een team van creatieve, dynamische en betrokken mensen en te zien dat we als organisatie de potentie hebben om te blijven ontwikkelen en groeien! Ik zie het als een uitdaging om met Home Works het verschil te maken in een markt waarin een groeiende behoefte zal blijven aan diensten aan huis.

linkedin

Lotte Visser

Servicecoördinator

Lotte Visser

Sinds 2014 werk ik bij Home Works. Eerst op de receptie en sinds september 2015 ook als matcher.

Ik vind het ontzettend leuk en interessant werk!

Mimount Amrouch

Administratief medewerker

Mimount Amrouch

Sinds 2007 werk ik als administratrice bij Home Works en doe ik de controle en administratie van alle inkomende en uitgaande geldstromen. In de afgelopen tijd zijn er veel wijzigingen geweest in regelgeving.

Annette Prudham

Servicecoördinator

Annette Prudham

Mijn naam is Annette Prudham en ik woon in Amsterdam als een 'legal alien' uit Australië sinds 1989.

Na mijn dans carriere heb ik gewerkt als office manager bij verschillende culturele instellingen.

Sinds april 2016 ben ik werkzaam bij Home Works als matcher voor Utrecht en Noord Holland Oost.

Ik voelde mij meteen thuis met mijn geweldige collega's, iedereen staat klaar voor elkaar en terwijl iedereen zeer gedisciplineerd aan het werk is blijft het een relaxte sfeer. 
Het dagelijkse contact met klanten en huishoudelijke hulpen zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is en de uitdaging om elke keer een succesvolle match te maken houdt mij scherp.
Daarnaast ben ik een trotse moeder van twee dochters – die houden mij ook scherp.

Mimoun Boulfich

Servicecoördinator

Mimoun Boulfich

Sinds mei 2017 werk ik parttime, naast mijn studie, bij Home Works en voer daar van allerlei taken uit.

Christa Dirix

Servicecoördinator

Christa Dirix

Mijn naam is Christa Dirix, ik ben 21 jaar en ben een paar jaar geleden vanuit Venlo naar Amsterdam verhuisd voor mijn studie.

Na het afronden van mijn bachelor Bestuur- en Organisatiewetenschap ben ik aan de slag gegaan als service coördinator bij Home Works. Hier maak ik deel uit van een hardwerkend maar gezellig team waar ik met veel plezier klaar sta voor klanten en hulpen!

Thomas Abdou

Servicecoördinator

Thomas Abdou

Hoi ik ben Thomas! Na een tussenjaar met reizen van afrika ben ik nu op 19 jarige leefdtijd een student aan de universiteit van Amsterdam. Naast mijn studie beschik ik over deze topbaan waar ik altijd hulpen en klanten van dienst kan zijn.

Mijn grote verlangen is mijn werkplaats dagelijks verlaten met het idee dat ik iedereen op de best mogelijke manier van dienst ben geweest. Wat mij is opgevallen is de gezeligheid en warme gevoel die plaats vindt binnen Home Works, iets wat we niet als vanzelfsprekend kunnen aanemen.

Milou Blok

Servicecoördinator

Milou Blok

Hoi!

Ik ben Milou en ben sinds Juni 2018 afgestudeerd als Bachelor in Fashion Design.

Nu ben ik werkzaam bij Home Works en kan ik mijn creativiteit op een andere manier benutten.

Ik wordt blij wanneer ik klant en hulp tevreden kan stellen.

De sfeer, collega's en het werk zorgen ervoor dat ik met plezier werk bij Home Works

Jeske Ulehake

Servicecoördinator

Jeske Ulehake

Mijn naam is Jeske en ben sinds september 2018 werkzaam als servicecoördinator bij Home Works. Naast deze baan ga ik beginnen aan een master Business Administration.

Het leukste aan het werk als servicecöordinator vind ik het persoonlijke contact én het bieden van de beste service! Samen met ons team proberen we iedereen zo goed mogelijk te helpen. Ik ben blij dat ik van dit team onderdeel mag uitmaken.

Marius Koch

Servicecoördinator

Marius Koch

Ik ben Marius en ik werk bij Home Works.

Bij Home Works geniet ik van de goede sfeer op de werkvloer, het contact met de klanten en de huishoudelijke hulpen.

Het is heel voldoenend om mensen te helpen bij hun zoektocht naar een huishoudelijke hulp maar ook om mensen die opzoek zijn naar een adres om mensen te helpen in het huishouden aan een nieuwe baan!

Stefano Bell

Servicecoördinator

Stefano Bell

Hallo! Mijn naam is Stefano en ik ben sinds april 2019 werkzaam bij Home Works als service coördinator van regio Amsterdam.

Leer mij kennen als een enthousiaste jongeman die enorm veel passie heeft voor zijn werk. Een man die alles wat hem verteld wordt onderzoekt, evenals een persoon die het fijne omtrent zijn vak te allen tijde wil weten. Assertiviteit zit in mijn bloed. Rustig doorzetten, zorgvuldig luisteren en analyseren om zo resultaatgericht te werk te gaan. Een enthousiaste zelfverzekerde prater die oog voor detail heeft, nauwkeurig te werk gaat en in ieder opzicht de punten op de i wil zetten.

Ik bespreek graag persoonlijk met u hoe wij uw wensen kunnen helpen realiseren. Groetjes en hopelijk tot snel!

Mateusz

Software developer

Mateusz

Mateusz is de frontend developer dus alles wat je kan zien. Daarnaast vervult hij de rol van het plannen en kanaliseren van alle wensen die wij bij Home Works hebben. Net als de andere developers werkt en woont Mateusz in Polen.

Michelle Cheung

Servicecoördinator

Michelle Cheung

Hoi, Ik ben Michelle en sinds mei 2017 werkzaam als coördinator van regio Rotterdam.

Het leukste aan mijn werk vind ik het vele contact met mijn klanten en hulpen en is geen dag hetzelfde. In mijn vrije tijd lees ik graag en kan je mij altijd wakker maken voor sushi.

Dariusz

Software developer

Dariusz

Dariusz is een van de twee backenders die voor Home Works werkzaam zijn. Verbetering en aanpassingen aan onze websites, plannings en communicatie software bijvoorbeeld wordt onder andere door Dariusz gemaakt. De drie developers die voor Home Works werken wonen en werken vanuit Polen.

Roos Griffioen

Floormanager

Roos Griffioen

Na een mooie carrière als leidinggevende in de detailhandel is Roos Griffioen sinds februari 2019 bij Home Works aan de slag als Floormanager. Haar focus ligt op het effectiever en efficiënter maken van onze dienstverlening, zodat alles nog soepeler verloopt. En we meer service aan u en onze hulpen kunnen bieden.

Tomasz

Software developer

Tomasz

Zelfbewuste software-engineer met een iets te hoog gevoel van eigenwaarde. Gelukkige echtgenoot, vader en hondeigenaar.

Julia van den Heuvel

Servicecoördinator

Julia van den Heuvel

Mijn naam is Julia.

Sinds januari 2019 ben ik werkzaam als servicecoördinator bij Home Works. Voor dat ik hier terecht kwam, heb ik de studie Bestuurs- en Organisatiewetenschappen afgerond.

Voordat ik met mijn master begin, wil ik graag wat ervaring opdoen in het werkveld. Dat doe ik nu bij Home Works in een enthousiast en gezellig team.

Bette Eisden

Servicecoördinatrice

Bette Eisden

Mijn naam is Bette Eisden, 22 jaar en ben geboren en getogen in Amsterdam. In juni 2018 heb ik mijn opleiding Eventmanagement, Marketing en Communicatie behaald.

Nu ben ik sinds augustus 2019 werkzaam bij Home Works als Service Coördinator. Wat ik zo leuk vindt aan deze baan is het persoonlijke contact en het bieden van de beste service. Hierdoor is geen enkele dag hetzelfde. We werken met een heel fijn team en een goede sfeer op kantoor.

Naast mijn baan bij Home Works volleybal ik 3 á 4 keer in de week en hou ik ook van een feestje.

Merel Holthinrichs

Servicecoördinator

Merel Holthinrichs

Hi! Ik ben Merel. Op dit moment ben ik nog bezig met mijn studie Commerciele Economie in Amsterdam en hiernaast ben ik werkzaam bij Home Works. Sinds ik bij Home Works begonnen ben, is me vooral de openheid en gezelligheid van het team opgevallen. Hierdoor is er tijdens het harde werken, altijd ruimte voor een helpende hand en naast het werken ruimte voor gezelligheid. Op de afdeling Werving en Selectie is het erg leuk om contact te hebben met uiteenlopende klanten en huishoudelijke hulpen en beide verder te kunnen helpen.

Chan Joeloemsing

Servicecoördinator

Chan Joeloemsing

Hoi! Ik ben Chan en ik ben een geboren en getogen Amsterdammer. Sinds 2019 versterk ik het team van Home Works als Service coördinator.

Het zo goed mogelijk koppelen van vraag en aanbod geeft me veel energie! Ik vind het leuk om elke dag weer nieuwe mensen te leren kennen. In mijn vrije tijd houd ik van varen, vissen, zwemmen en sporten.

Flobathier Abdou

Servicecoördinator

Flobathier Abdou

Volgt

Rashied Amir

Servicecoördinator

Rashied Amir

Hoi! ik ben Rashied. Momenteel studeer ik Econometrie in Amsterdam en ben ik daarnaast sinds 2019 werkzaam bij Home Works.

Als servicecoördinator probeer ik de communicatie tussen de klanten en huishoudelijke hulpen soepel en duidelijk te laten verlopen. Bij huishoudelijke hulp komt veel vertrouwen kijken, en daar hoop ik in mijn functie aan te kunnen bijdragen. In mijn vrije tijd hou ik van muziek maken en sporten.

Carla Sandbergen

Callcenter medewerker

Carla Sandbergen

Volgt

Steven de Ruijter

Servicecoördinator

Steven de Ruijter

Zorgvuldig, oplossingsgericht maar ook persoonlijk. Dat is hoe ik graag de hulpen en klanten wil bedienen. Ik zet daarom altijd mijn beste beentje voor om iedereen te helpen en ik ben dan ook pas tevreden als ik zeker weet dat dit gelukt is. Problemen ga ik niet uit de weg maar, ook voor een goed gesprek kan je mij altijd bellen.

Marthe Ridderbos

Servicecoördinator

Marthe Ridderbos

Naast mijn werk als illustrator werk ik 3 dagen per week als Servicecoordinator van Amsterdam voor Homeworks.

Ik ben hier zelf als hulp begonnen maar inmiddels op kantoor.

Het is afwisselend door contact met zowel hulp als klant en gezellig met de leuke collega's!

Sara van der Zwan

Servicecoördinator

Sara van der Zwan

Volgt

Suus Harrison

Servicecoördinator

Suus Harrison

Hallo! Mijn naam is Suus en ik werk part-time als servicecoördinator.

Na het afronden van mijn master Culturele Antropologie ben ik begonnen bij Home Works. Het menselijke contact en de vele verschillende uitdagingen spreken mij erg aan en zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is.

Naast mijn werkzaamheden bij Home Works heb ik een eigen visagie bedrijfje, geef ik taallessen aan statushouders en expats, en reis ik graag. Ook kan je mij wakker maken voor sushi en een gezellig avond met mijn beste vriendinnetjes!

Noah Dackus

Servicecoördinator

Noah Dackus

Volgt

Maryan Yusuf

Callcenter medewerker

Maryan Yusuf

Volgt

Niyat Teclemariam

Servicecoördonator

Niyat Teclemariam

Volgt

Jooske van Vliet

Trainer

Jooske van Vliet

Mijn naam is Jooske en sinds augustus 2017 ben ik werkzaam bij Home Works, in eerste instantie als servicecoördinator en inmiddels als trainer. Het (persoonlijke) contact met onze klanten, huishoudelijke hulpen én mijn collega’s op kantoor maakt dit een ontzettend leuke en afwisselende baan. Echt geen dag is hetzelfde en daar hou ik van!

Vanuit mijn achtergrond als zorgverlener heb ik ruime ervaring in het verzorgen van training en vanuit mijn rol als personal assistant heb ik ruime ervaring opgedaan met het leveren van klantenservice op een hoog niveau. Ervaringen die ik in mijn huidige functie goed kan combineren.

Als persoon ben ik enthousiast, leergierig en sociaal en wordt ik erg blij van dansen, tekenen en sushi!

Sep Huls

Servicecoördinator

Sep Huls

Volgt

Dionne van den Brink

Servicecoördinator

Dionne van den Brink

Hoi

Mijn naam is Dionne en ik werk naast mijn studie, psychologie, parttime bij Home Works!

Wat mij betreft heeft Home Works de perfecte balans tussen een professionele en hardwerkende omgeving en tegelijkertijd een relaxte sfeer. Verder, vind ik het leuk aan Home Works dat alle collega’s zich inzetten om op maat gemaakte service te bieden, wat als gevolg heeft dat Home Works kan aansluiten op de wensen van heel veel verschillende klanten en huishoudelijke hulpen!

Vragen?

Vind deze pagina leuk