Ons kantoorteam

Op ons kantoor in Amsterdam en vanuit diverse locaties in het land zorgt ons kantoorteam elke dag weer dat alles soepel verloopt. Vast aanspreekpunt voor onze klanten en hulpen zijn de veertien regiocoördinatoren. Zij werken nauw samen met de overige collega’s. Hieronder stelt iedereen zich aan u voor.

Blanche Overgaauw

Operationeel Manager

Blanche Overgaauw

Ik ben er trots op dat ik sinds 2017 als operationeel manager onderdeel mag uitmaken van Homeworks.

Wat ik mooi vind aan dit bedrijf is o.a. de dynamiek en flexibiliteit. Geen dag is gelijk en voor elke nieuwe uitdaging gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Met mijn luchtvaart achtergrond hoop ik, samen met het enthousiaste team, een bijdrage te kunnen leveren aan het optimaliseren van onze dienstverlening achter de schermen. Zowel voor onze duizenden klanten als onze huishoudelijke hulpen en tuinmannen. Mijn uitdaging ligt hierbij vooral in het zo vloeiend mogelijk laten verlopen van de dagelijkse operatie. Gelukkig beschikken we hier voor over een enorm fijne groep betrokken professionals. Want als mij 1 ding wel duidelijk is geworden is dat ze hier hart voor de zaak hebben. Het is immers niet voor niets dat onze gevarieerde klantenkring ons telkens weer beloont met een dikke 9+. En zeg nou zelf, daar willen we toch allemaal aan bijdragen?

Thomas Pex

Servicecoördinator

Thomas Pex

Hoi!

Ik ben Thomas! Na mijn studie Facility Management afgerond te hebben, heb ik de afgelopen jaren verschillende functies gehad waarbij mijn opleiding goed van pas is gekomen. Je kan hierbij denken aan functies als Event Coördinator tot aan Horeca Manager. Belangrijk vind ik om dienstbaar te kunnen zijn met een hoge kwaliteit van service en beleving, wat ik nu als Service Coördinator perfect kan nastreven. Ik sta graag tot je dienst hier bij Home Works.

Ik ben altijd in voor een potje basketbal, kan goed luisteren, zie graag meer van onze wereld en festivals zijn voor mij altijd een feestje.

Tot snel of horens!

Thomas

Aukje van der Schaaf

Servicecoördinator

Aukje van der Schaaf

Ik ben Aukje van der Schaaf en was al 7 jaar coördinator voordat ik in juli 2011 bij Home Works ging werken voor de regio Friesland en Groningen. Ik heb veel in de zorg gewerkt: thuiszorg (ook als leidinggevende), gehandicaptenzorg en kraamzorg. Verder zing ik graag, o.a. bij een koor dat alleen maar Friese liederen zingt. Ik woon dan ook met veel plezier in Friesland, maar met mijn klanten en medewerkers in Friesland en Groningen kan ik het goed vinden en het blijft leuk om mijn Amsterdamse collega’s zo nu en dan te bezoeken! Ook al blijft het voor mij ‘Fryslân boppe!’

Sinds augustus 2013 ben ik ook de coordinator van het gebied Drenthe en Overijsel.

Jan Visser

Algemeen bestuur

Jan Visser

In het begin gaf ik aan mijn omgeving wel eens aan dat het voor mij persoonlijk met Home Works net is als met een zaadje dat je in de grond stopt en waarvan op een gegeven moment het stengeltje boven de grond uitkomt, als vanzelfsprekend blijf je daar water en voeding aan geven.

Ondertussen zijn we een grote stevige boom geworden waar wel eens een tak van afgewaaid is maar die goed geworteld is en telkens verder groeit met steeds weer nieuwe mooie takken en bladeren. Ook na bijna 25 jaar is het nog altijd  leuk om de trotse tuinman van deze boom te mogen zijn!

Ellen Rikken

Dagelijks Bestuur

Ellen Rikken

Sinds 1997 werk ik voor Home Works. Het geeft veel energie om te werken met een team van creatieve, dynamische en betrokken mensen en te zien dat we als organisatie de potentie hebben om te blijven ontwikkelen en groeien! Ik zie het als een uitdaging om met Home Works het verschil te maken in een markt waarin een groeiende behoefte zal blijven aan diensten aan huis.

Lotte Visser

Servicecoördinator

Lotte Visser

Sinds 2014 werk ik bij Home Works. Eerst op de receptie en sinds september 2015 ook als matcher.

Ik vind het ontzettend leuk en interessant werk!

Mimount Amrouch

Administratief medewerker

Mimount Amrouch

Sinds 2007 werk ik als administratrice bij Home Works en doe ik de controle en administratie van alle inkomende en uitgaande geldstromen. In de afgelopen tijd zijn er veel wijzigingen geweest in regelgeving.

Paulette Schrijver

Servicecoördinator

Paulette Schrijver

Ik ben Paulet Schrijver en ben coördinator van de regio Noord-Holland. Deze regio bestaat uit Noord- Holland, behalve Amsterdam en het Gooi. Het is een heel gevarieerd gebied, dat vind ik leuk.
In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan muziek, mijn dochter van 13 en mijn katten.

Rine Veldkamp

Servicecoördinator

Rine Veldkamp

Ik ben Rine Veldkamp en samen met Jose Mason mag ik u als receptioniste als eerste te woord staan.

Sinds januari 2014 maak ik deel uit van het gezellige team bij Home Works.
De fijne en leuke collega's zorgen voor een plezierige en positieve werksfeer!

Anita Pronk

Servicecoördinator

Anita Pronk

Wat ik leuk vind aan Home Works? Ten eerste het contact met klanten en hulpen. Ik vind het elke keer weer fijn als ik iets kan betekenen voor iemand. Ten tweede is geen enkele dag hetzelfde. Je hebt elke keer met andere mensen te maken. Ten derde hebben we een heel leuk team om mee samen te werken. En daarnaast vind ik het heel erg mooi om te zien dat Home Works een enorme groei doormaakt!

Amber van den Boom

Servicecoördinator

Amber van den Boom

Hallo! Ik ben Amber en werk naast mijn studie bij Home Works

Judith Wever

Servicecoördinator

Judith Wever

Mijn naam is Judith en na diverse functies in de media en modebranche te hebben gehad ben ik in oktober 2015 aan de slag gegaan als Matcher bij Home Works.

Ik ben verantwoordelijk voor het snel en goed matchen van klanten met huishoudelijke hulpen door heel Amsterdam en heb het vanaf dag 1 ontzettend naar mijn zin! Het werk is erg afwisselend en het is telkens weer een uitdaging. Daarnaast is het een prettig team om mee te werken, ik ben blij dat ik hier deel van uit mag maken!

Eli Menco

Servicecoördinator

Eli Menco

Sinds augustus jongstleden werk ik als Matcher bij Home Works. Iedere dag spreek je nieuwe mensen, allen met een eigen verhaal. Het moment van een match geeft mij voldoening immers de klant krijgt de hulp die hij/zij wenst en de huishoudelijke hulp krijgt werk. Soms is het best moeilijk om de juiste huishoudelijke hulp voor de juiste klant te vinden maar des te mooier de uitdaging.

Volgend jaar begin ik aan de studie Psychologie aan de UvA. Vanwege de variatie in mensen die ik tijdens het werk ontmoet leer ik steeds meer en dat sluit mooi aan op wellicht mijn toekomste werk.

 

 

Annette Prudham

Servicecoördinator

Annette Prudham

Mijn naam is Annette Prudham en ik woon in Amsterdam als een 'legal alien' uit Australië sinds 1989.

Na mijn dans carriere heb ik gewerkt als office manager bij verschillende culturele instellingen.

Sinds april 2016 ben ik werkzaam bij Home Works als matcher voor Utrecht en Noord Holland Oost.

Ik voelde mij meteen thuis met mijn geweldige collega's, iedereen staat klaar voor elkaar en terwijl iedereen zeer gedisciplineerd aan het werk is blijft het een relaxte sfeer. 
Het dagelijkse contact met klanten en huishoudelijke hulpen zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is en de uitdaging om elke keer een succesvolle match te maken houdt mij scherp.
Daarnaast ben ik een trotse moeder van twee dochters – die houden mij ook scherp.

Eva Barnhoorn

Servicecoördinator

Eva Barnhoorn

Sinds juli 2016 werk ik bij Home Works als matcher.

De uitdaging om bij iedere klant een geschikte hulp te vinden bevalt me heel erg.

Ik vind het ontzettend leuk om te doen en daarnaast is het contact met hulpen en klanten uit mijn gebied heel erg leuk!

Heidi

Servicecoördinator

Heidi

Sinds oktober 2016 werk ik met veel plezier als matcher bij Home Works. Het werk als matcher sluit goed aan bij mijn studie Human Resources Management.

Ik ben matcher van de regio's Oost en Zuid Nederland. Omdat ik uit Zeeland kom en een tijd in Brabant heb gewoond is dat een goede match! Het team waarmee ik op kantoor werk is erg leuk en in het werk spreekt het contract met hulpen en klanten mij aan en ik vind het een uitdaging om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!

Ellen Sijm

Servicecoördinator

Ellen Sijm

Na een carrière in de visagie besloot ik het roer radicaal om te gooien en kwam ik bij Home Works terecht.

Het contact met zowel de klanten als de huishoudelijke hulpen, het planmatig bezig zijn en de fijne collega's maken dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga.

Buiten Home Works word ik blij van tekenen, schrijven, de eerste zonnige lentedag en broodjes pindakaas-banaan. Hopelijk tot snel!

Mimoun Boulfich

Servicecoördinator

Mimoun Boulfich

Sinds mei 2017 werk ik parttime, naast mijn studie, bij Home Works en voer daar van allerlei taken uit.

José

Servicecoördinator

José

Als matcher bij Home Works sta ik veel in contact met de klanten, de huishoudelijke hulpen maar ook met ons eigen team op het kantoor in Amsterdam.

Dit maakt het werk bij Home Works veelzijdig. Samen met het team staan we er voor om de klanten zo goed en snel mogelijk te helpen. Ik ben blij dat ik hieraan mag bijdragen!

Michelle Cheung

Servicecoördinator

Michelle Cheung

Hoi, Ik ben Michelle en sinds mei 2017 werkzaam als coördinator van regio Rotterdam.

Het leukste aan mijn werk vind ik het vele contact met mijn klanten en hulpen en is geen dag hetzelfde. In mijn vrije tijd lees ik graag en kan je mij altijd wakker maken voor sushi.

Bert Renes

Servicecoördinator

Bert Renes

Mijn naam is Bert Renes, 44 jaar en sinds mei 2017 werkzaam bij Home Works. Het leuke van dit werk is dat je 2 partijen gelukkig kunt maken als je je werk goed doet. Geen dag is hetzelfde en iedere vraag die binnenkomt is weer een nieuwe uitdaging. In mijn vrije tijd zit ik veel op de racefiets of lig ik lui op de bank een boek te lezen. Daarnaast drink ik graag een biertje met vrienden in de stad.

Merel Visser

Binnendienst medewerker

Merel Visser

Na eerst gewerkt te hebben als telefonist / receptionist en later als servicecoördinator werk ik nu als adviseur en juridisch medewerker.

Marthe Ridderbos

Servicecoördinator

Marthe Ridderbos

Naast mijn werk als illustrator werk ik 3 dagen per week als Servicecoordinator van Amsterdam voor Homeworks.

Ik ben hier zelf als hulp begonnen maar inmiddels op kantoor.

Het is afwisselend door contact met zowel hulp als klant en gezellig met de leuke collega's!

Fleur Klein

Servicecoördinator Bedrijven schoonmaak en werving.

Fleur Klein

Mijn naam is Fleur en ben afkomstig uit Enkhuizen.

Sinds 12 juni ben ik in dienst bij Home Works als Servicecoördinator voor de regio Zuid en Oost. Als aanvulling op het team om zo onze klanten nog beter te kunnen bedienen over alles wat met de samenwerking te maken heeft. Home Works is een organisatie waar de klant en hulp echt centraal staat en dit is dan ook waar ik voor sta.

Buiten mijn werk om spreek ik vaak af met vrienden en hou ik van reizen.

Kirsty Wooninck

Servicecoördinator

Kirsty Wooninck

Mijn naam is Kristy Wooninck ik ben 21 jaar en woon in de Zuidoostbeemster.

Per 1 oktober kom ik in dienst bij Home Works als service coördinator en ben enthousiast om hier te komen werken!

Ik heb een dienstverlenende opleiding afgerond en kan mijn kennis en ervaringen goed gebruiken in deze functie.

In mijn vrije tijd ben ik met mijn vrienden of aan het sporten.

Groetjes,
Kristy

Tim van der Steen

Servicecoördinator

Tim van der Steen

Persoonlijk, oprecht en servicegericht.

Van huis uit journalist, dus altijd nieuwsgierig en geïnteresseerd in de individuele situatie en verhalen van mensen. Daarnaast heb ik een flinke loopbaan in de horeca in de benen, mensenkennis en een persoonlijke benadering stonden hierbij als gastheer voorop. Die vaardigheden en kennis zet ik sinds september 2017 in voor Home Works.

Waar mensen werken worden onvermijdelijk fouten gemaakt. Natuurlijk komt dat soms slecht uit, maar hiervan valt altijd te leren. Ik geloof in zo’n situatie altijd in het vinden van een constructieve oplossing op maat, gebaseerd op wederzijds respect en nieuwe kansen.

Loopt warm voor: (live-) muziek, media en goede wijn.

Alexandra van Vuuren

Servicecoördinator

Alexandra van Vuuren

Sinds juli 2017 ben ik werkzaam als receptioniste bij Homeworks.

Ik voel me als een spil in het web. De samenwerking met het leuke team van Homeworks met als doel, onze hulpen en klanten de beste service te verlenen, maakt dat ik iedere dag met plezier naar m'n werk ga!

Naast m'n werk geniet ik van mijn familie, een rondje op de golfbaan, het strand en niet te vergeten..heel lekker eten.

Jooske van Vliet

Trainer

Jooske van Vliet

Mijn naam is Jooske en sinds augustus 2017 ben ik werkzaam bij Home Works, in eerste instantie als servicecoördinator en inmiddels als trainer. Het (persoonlijke) contact met onze klanten, huishoudelijke hulpen én mijn collega’s op kantoor maakt dit een ontzettend leuke en afwisselende baan. Echt geen dag is hetzelfde en daar hou ik van!

Vanuit mijn achtergrond als zorgverlener heb ik ruime ervaring in het verzorgen van training en vanuit mijn rol als personal assistant heb ik ruime ervaring opgedaan met het leveren van klantenservice op een hoog niveau. Ervaringen die ik in mijn huidige functie goed kan combineren.

Als persoon ben ik enthousiast, leergierig en sociaal en wordt ik erg blij van dansen, tekenen en sushi!

Jan Hendrik Bouw

Servicecoördinator

Jan Hendrik Bouw

Sinds februari 2018 ben ik werkzaam als Servicecoördinator van team Amsterdam.

(Goed) luisteren, analyseren, oplossingen aandragen, problemen oplossen en mensen (weer) blij maken; Service verlenen zit mij in het bloed en daarom past deze functie zo goed bij mij. Een leuke en afwisselende functie waar geen dag het zelfde is. Bovendien vul het een behoefte aan die iedereen nodig heeft; een schoon huis!

In mijn vrije tijd mag ik graag naar mijn grote collectie muziek luisteren, een concert bezoeken, mijn moestuin onderhouden er met de boot op uit trekken en ben ik clubarchivaris bij voetbalvereniging GeuzenMiddenmeer.

Thomas Ridderbos

Serviceccoördinator

Thomas Ridderbos

Volgt

Dionne van den Brink

Servicecoördinator

Dionne van den Brink

Volgt

Vragen?

Vind deze pagina leuk