Ons kantoorteam

Op ons kantoor in Amsterdam en vanuit diverse locaties in het land zorgt ons kantoorteam elke dag weer dat alles soepel verloopt. Vast aanspreekpunt voor onze klanten en hulpen zijn de veertien regiocoördinatoren. Zij werken nauw samen met de overige collega’s. Hieronder stelt iedereen zich aan u voor.

Farina Sedney

Servicecoördinator Regioteam Rotterdam

Farina Sedney

Iedere dag is een nieuwe uitdaging. Naast veel regelen en plannen komen er dagelijks diverse ad hoc zaken op mijn pad. Dit maakt het afwisselend en houdt me scherp. Het maken van een goede match is mijn streven en elke keer als dit is gelukt, geeft mij dat weer een voldaan gevoel.

Blanche Overgaauw

Operationeel Manager

Blanche Overgaauw

Ik ben er trots op dat ik sinds 2017 als operationeel manager onderdeel mag uitmaken van Homeworks.

Wat ik mooi vind aan dit bedrijf is o.a. de dynamiek en flexibiliteit. Geen dag is gelijk en voor elke nieuwe uitdaging gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Met mijn luchtvaart achtergrond hoop ik, samen met het enthousiaste team, een bijdrage te kunnen leveren aan het optimaliseren van onze dienstverlening achter de schermen. Zowel voor onze duizenden klanten als onze huishoudelijke hulpen en tuinmannen. Mijn uitdaging ligt hierbij vooral in het zo vloeiend mogelijk laten verlopen van de dagelijkse operatie. Gelukkig beschikken we hier voor over een enorm fijne groep betrokken professionals. Want als mij 1 ding wel duidelijk is geworden is dat ze hier hart voor de zaak hebben. Het is immers niet voor niets dat onze gevarieerde klantenkring ons telkens weer beloont met een dikke 9+. En zeg nou zelf, daar willen we toch allemaal aan bijdragen?

Thomas Pex

Service Coördinator Midden

Thomas Pex

Hoi!

Ik ben Thomas! Na mijn studie Facility Management afgerond te hebben, heb ik de afgelopen jaren verschillende functies gehad waarbij mijn opleiding goed van pas is gekomen. Je kan hierbij denken aan functies als Event Coördinator tot aan Horeca Manager. Belangrijk vind ik om dienstbaar te kunnen zijn met een hoge kwaliteit van service en beleving, wat ik nu als Service Coördinator perfect kan nastreven. Ik sta graag tot je dienst hier bij Home Works.

Ik ben altijd in voor een potje basketbal, kan goed luisteren, zie graag meer van onze wereld en festivals zijn voor mij altijd een feestje.

Tot snel of horens!

Thomas

Aukje van der Schaaf

Servicecoördinator Regioteam Noord

Aukje van der Schaaf

Ik ben Aukje van der Schaaf en was al 7 jaar coördinator voordat ik in juli 2011 bij Home Works ging werken voor de regio Friesland en Groningen. Ik heb veel in de zorg gewerkt: thuiszorg (ook als leidinggevende), gehandicaptenzorg en kraamzorg. Verder zing ik graag, o.a. bij een koor dat alleen maar Friese liederen zingt. Ik woon dan ook met veel plezier in Friesland, maar met mijn klanten en medewerkers in Friesland en Groningen kan ik het goed vinden en het blijft leuk om mijn Amsterdamse collega’s zo nu en dan te bezoeken! Ook al blijft het voor mij ‘Fryslân boppe!’

Sinds augustus 2013 ben ik ook de coordinator van het gebied Drenthe en Overijsel.

Jan Visser

Algemeen bestuur

Jan Visser

In het begin gaf ik aan mijn omgeving wel eens aan dat het voor mij persoonlijk met Home Works net is als met een zaadje dat je in de grond stopt en waarvan op een gegeven moment het stengeltje boven de grond uitkomt, als vanzelfsprekend blijf je daar water en voeding aan geven.

Ondertussen zijn we een grote stevige boom geworden waar wel eens een tak van afgewaaid is maar die goed geworteld is en telkens verder groeit met steeds weer nieuwe mooie takken en bladeren. Ook na bijna 25 jaar is het nog altijd  leuk om de trotse tuinman van deze boom te mogen zijn!

Ellen Rikken

Dagelijks Bestuur

Ellen Rikken

Sinds 1997 werk ik voor Home Works. Het geeft veel energie om te werken met een team van creatieve, dynamische en betrokken mensen en te zien dat we als organisatie de potentie hebben om te blijven ontwikkelen en groeien! Ik zie het als een uitdaging om met Home Works het verschil te maken in een markt waarin een groeiende behoefte zal blijven aan diensten aan huis.

Lotte Visser

Servicecoördinator

Lotte Visser

Sinds 2014 werk ik bij Home Works. Eerst op de receptie en sinds september 2015 ook als matcher.

Ik vind het ontzettend leuk en interessant werk!

Mimount Amrouch

Administratie

Mimount Amrouch

Sinds 2007 werk ik als administratrice bij Home Works en doe ik de controle en administratie van alle inkomende en uitgaande geldstromen. In de afgelopen tijd zijn er veel wijzigingen geweest in regelgeving.

Paulette Schrijver

Servicecoördinator Regioteam Noord

Paulette Schrijver

Ik ben Paulet Schrijver en ben coördinator van de regio Noord-Holland. Deze regio bestaat uit Noord- Holland, behalve Amsterdam en het Gooi. Het is een heel gevarieerd gebied, dat vind ik leuk.
In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan muziek, mijn dochter van 13 en mijn katten.

Rine Veldkamp

Servicecoördinator Regioteam Midden

Rine Veldkamp

Ik ben Rine Veldkamp en samen met Jose Mason mag ik u als receptioniste als eerste te woord staan.

Sinds januari 2014 maak ik deel uit van het gezellige team bij Home Works.
De fijne en leuke collega's zorgen voor een plezierige en positieve werksfeer!

Anita Pronk

Servicecoördinator Regioteam Noord

Anita Pronk

Wat ik leuk vind aan Home Works? Ten eerste het contact met klanten en hulpen. Ik vind het elke keer weer fijn als ik iets kan betekenen voor iemand. Ten tweede is geen enkele dag hetzelfde. Je hebt elke keer met andere mensen te maken. Ten derde hebben we een heel leuk team om mee samen te werken. En daarnaast vind ik het heel erg mooi om te zien dat Home Works een enorme groei doormaakt!

Amber van den Boom

Servicecoördinator

Amber van den Boom

Hallo! Ik ben Amber en werk naast mijn studie bij Home Works

Judith Wever

Servicecoördinator Amsterdam

Judith Wever

Mijn naam is Judith en na diverse functies in de media en modebranche te hebben gehad ben ik in oktober 2015 aan de slag gegaan als Matcher bij Home Works.

Ik ben verantwoordelijk voor het snel en goed matchen van klanten met huishoudelijke hulpen door heel Amsterdam en heb het vanaf dag 1 ontzettend naar mijn zin! Het werk is erg afwisselend en het is telkens weer een uitdaging. Daarnaast is het een prettig team om mee te werken, ik ben blij dat ik hier deel van uit mag maken!

Eli Menco

matcher

Eli Menco

Sinds augustus jongstleden werk ik als Matcher bij Home Works. Iedere dag spreek je nieuwe mensen, allen met een eigen verhaal. Het moment van een match geeft mij voldoening immers de klant krijgt de hulp die hij/zij wenst en de huishoudelijke hulp krijgt werk. Soms is het best moeilijk om de juiste huishoudelijke hulp voor de juiste klant te vinden maar des te mooier de uitdaging.

Volgend jaar begin ik aan de studie Psychologie aan de UvA. Vanwege de variatie in mensen die ik tijdens het werk ontmoet leer ik steeds meer en dat sluit mooi aan op wellicht mijn toekomste werk.

 

 

Annette Prudham

Servicecoördinator Regioteam Midden

Annette Prudham

Mijn naam is Annette Prudham en ik woon in Amsterdam als een 'legal alien' uit Australië sinds 1989.

Na mijn dans carriere heb ik gewerkt als office manager bij verschillende culturele instellingen.

Sinds april 2016 ben ik werkzaam bij Home Works als matcher voor Utrecht en Noord Holland Oost.

Ik voelde mij meteen thuis met mijn geweldige collega's, iedereen staat klaar voor elkaar en terwijl iedereen zeer gedisciplineerd aan het werk is blijft het een relaxte sfeer. 
Het dagelijkse contact met klanten en huishoudelijke hulpen zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is en de uitdaging om elke keer een succesvolle match te maken houdt mij scherp.
Daarnaast ben ik een trotse moeder van twee dochters – die houden mij ook scherp.

Eva Barnhoorn

Service Coördinator

Eva Barnhoorn

Sinds juli 2016 werk ik bij Home Works als matcher.

De uitdaging om bij iedere klant een geschikte hulp te vinden bevalt me heel erg.

Ik vind het ontzettend leuk om te doen en daarnaast is het contact met hulpen en klanten uit mijn gebied heel erg leuk!

Heidi

Servicecoördinator Regioteam Amsterdam

Heidi

Sinds oktober 2016 werk ik met veel plezier als matcher bij Home Works. Het werk als matcher sluit goed aan bij mijn studie Human Resources Management.

Ik ben matcher van de regio's Oost en Zuid Nederland. Omdat ik uit Zeeland kom en een tijd in Brabant heb gewoond is dat een goede match! Het team waarmee ik op kantoor werk is erg leuk en in het werk spreekt het contract met hulpen en klanten mij aan en ik vind het een uitdaging om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!

Ellen Sijm

Trainer

Ellen Sijm

Na een carrière in de visagie besloot ik het roer radicaal om te gooien en kwam ik bij Home Works terecht.

Het contact met zowel de klanten als de huishoudelijke hulpen, het planmatig bezig zijn en de fijne collega's maken dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga.

Buiten Home Works word ik blij van tekenen, schrijven, de eerste zonnige lentedag en broodjes pindakaas-banaan. Hopelijk tot snel!

Mimoun Boulfich

Servicecoördinator

Mimoun Boulfich

Sinds mei 2017 werk ik parttime, naast mijn studie, bij Home Works en voer daar van allerlei taken uit.

Hajar

Servicecoördinator Regioteam Noord

Hajar

Als servicecoördinator ziet geen 1 dag er het zelfde uit. Elke dag is verrassend, dit maakt het werk afwisselend en leuk!

Melissa Swager

Servicecoördinator Regioteam Zuid en Oost

Melissa Swager

Mijn naam is Melissa en sinds de zomer van 2014 ben ik werkzaam bij Home Works.

Eerst heb ik lange tijd als huishoudelijk hulp gewerkt naast mijn studie psychologie. Dit werk viel perfect te combineren en op deze manier kon ik mezelf als student mooi onderhouden! Inmiddels ben ik afgestudeerd en kwam een baan als matcher op mijn pad. Sinds februari 2017 doe ik dit werk nu. Ik hou me bezig met de regio Zuid Nederland. Hieronder vallen de provincies Zeeland, Brabant en Limburg. Zelf ben ik geboren en getogen in Noord-Holland, dus dit is een leuke uitdaging voor mij. Het valt me op dat er qua communicatie en dialecten een groot verschil is tussen Noord-Holland en het zuiden van Nederland en hoewel ik soms nog moeite heb met het verstaan van de verschillende dialecten vind ik het heerlijk om eens wat anders dan dat Noord-Hollands te horen. Ik vind het erg leuk om contact te hebben met zowel klanten als hulpen en omdat ik ervaring heb in het schoonmaakwerk bij Home Works, lukt het me meestal om goed bij de klanten en hulpen aan te sluiten. Daarnaast vind ik het een erg leuk vervolg op mijn studie psychologie, omdat ik constant in contact met andere mensen ben en op deze manier veel over anderen leer.

Het team is gezellig en hoewel ik de meeste van mijn collega’s al weleens telefonisch had gesproken, is het erg leuk om nu ook face-to-face contact te hebben!

José Tangelder

Servicecoördinator Regioteam Rotterdam

José Tangelder

Als matcher bij Home Works sta ik veel in contact met de klanten, de huishoudelijke hulpen maar ook met ons eigen team op het kantoor in Amsterdam.

Dit maakt het werk bij Home Works veelzijdig. Samen met het team staan we er voor om de klanten zo goed en snel mogelijk te helpen. Ik ben blij dat ik hieraan mag bijdragen!

Marcel de Jong

Servicecoördinator Regioteam Zuid en Oost

Marcel de Jong

Hallo, ik ben Marcel de Jong en ik ben woonachtig in de buurt van Amsterdam.

Naast mijn leuke werk bij Home Works ben ik graag sportief bezig. Hardlopen, fietsen en fluiten van voetbalwedstrijden zijn enkele van mijn favoriete bezigheden. Maar ik maak ook graag een wandeling met onze hond.

Sinds 1 Mei 2017 werk ik als coördinator bij Home Works in de regio Zuid- Holland.

Ook in mijn vorige functies staat een tevreden gevoel van de klant centraal.

Zo heb ik altijd in het leven gestaan: "Alles er voor over hebben om mensen een goed gevoel te geven, door mijn aangeboden hulp"

Daarom zal ik alles uit de kast halen om alles voor u als klant of als huishoudelijke hulp zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Samen met mijn collega`s staan we met de beste Service in huishoudelijke hulp in en om het huis voor u klaar!

Michelle Cheung

Servicecoördinator Regioteam Rotterdam

Michelle Cheung

Hoi, Ik ben Michelle en sinds mei 2017 werkzaam als coördinator van regio Rotterdam.

Het leukste aan mijn werk vind ik het vele contact met mijn klanten en hulpen en is geen dag hetzelfde. In mijn vrije tijd lees ik graag en kan je mij altijd wakker maken voor sushi.

Bert Renes

Servicecoördinator Regioteam Midden

Bert Renes

Mijn naam is Bert Renes, 44 jaar en sinds mei 2017 werkzaam bij Home Works. Het leuke van dit werk is dat je 2 partijen gelukkig kunt maken als je je werk goed doet. Geen dag is hetzelfde en iedere vraag die binnenkomt is weer een nieuwe uitdaging. In mijn vrije tijd zit ik veel op de racefiets of lig ik lui op de bank een boek te lezen. Daarnaast drink ik graag een biertje met vrienden in de stad.

Sjalien van Koolwijk

Servicecoördinator Regioteam Amsterdam

Sjalien van Koolwijk

Ik ben Sjalien en ik werk sinds mei 2017 bij Home Works.

Werken bij Home Works vind ik leuk omdat elke dag anders is. Het contact met zowel klanten als hulpen maakt het werk zo leuk. Ik voel me sinds dag 1 helemaal op mijn plek!

Buiten mijn werk vind ik het leuk om te lezen of een festival te bezoeken.

Danielle Schroder

Servicecoördinator Regioteam Rotterdam

Danielle Schroder

Mijn naam is Danielle Schröder-Sluyter en sinds Juni werkzaam Home Works.

Met gedrevenheid,passie en jarenlange ervaring in de huishoudelijke sector ,vind ik het fijn dat Home Works zo goed benaderbaar is voor klanten en medewerkers en wij met ons team ervoor staan om de klant en medewerker zo goed en snel mogelijk te helpen.

Naast mijn werk spreek ik graag af met vrienden en met mooi weer ben ik op het strand te vinden.

Merel Visser

Binnendienst medewerker

Merel Visser

info volgt

Frank van Huissteden

Service coördinator

Frank van Huissteden

Hi,

Ik ben Frank van Huissteden en mag sinds augustus 2017 deel uit maken van de Home Works familie. Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer die werkzaam is als service coördinator in de regio Amsterdam. Deze combinatie zorgt voor een goede match.

Binnen Home Works zorgen wij er voor dat de klant altijd centraal staat. Als service coördinator moet je snel kunnen schakelen tussen verschillende externe en internen partijen. De dynamische omgeving van de functie zorgt er voor dat geen dag het zelfde is.

In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik altijd op zoek naar nieuwe healthy recepten. Daarnaast vind ik het belangrijk om veel tijd met mijn familie te besteden. Een echte familie man met tegenwoordig twee families. De van Huisstedens en Home Works!

Martine Belkasmi

Servicecoördinator Bedrijvenschoonmaak

Martine Belkasmi

Sinds augustus 2010 werk ik met ontzettend veel plezier bij Home Works!

Het nauwe contact met zowel klanten als de medewerksters (en collega's) houden mijn werk boeiend!

Ik voel me echt op mijn plek bij Home Works! Sinds 2016 ben ik de coördinator voor de schoonmaak bij bedrijven.

Marthe Ridderbos

Servicecoördinator Regioteam Amsterdam

Marthe Ridderbos

Naast mijn werk als illustrator werk ik 3 dagen per week als Servicecoordinator van Amsterdam voor Homeworks.

Ik ben hier zelf als hulp begonnen maar inmiddels op kantoor.

Het is afwisselend door contact met zowel hulp als klant en gezellig met de leuke collega's!

Fleur Klein

Servicecoördinator

Fleur Klein

Mijn naam is Fleur en ben afkomstig uit Enkhuizen.

Sinds 12 juni ben ik in dienst bij Home Works als Servicecoördinator voor de regio Zuid en Oost. Als aanvulling op het team om zo onze klanten nog beter te kunnen bedienen over alles wat met de samenwerking te maken heeft. Home Works is een organisatie waar de klant en hulp echt centraal staat en dit is dan ook waar ik voor sta.

Buiten mijn werk om spreek ik vaak af met vrienden en hou ik van reizen.

Kirsty Wooninck

Servicecoördinator

Kirsty Wooninck

Mijn naam is Kristy Wooninck ik ben 21 jaar en woon in de Zuidoostbeemster.

Per 1 oktober kom ik in dienst bij Home Works als service coördinator en ben enthousiast om hier te komen werken!

Ik heb een dienstverlenende opleiding afgerond en kan mijn kennis en ervaringen goed gebruiken in deze functie.

In mijn vrije tijd ben ik met mijn vrienden of aan het sporten.

Groetjes,
Kristy

Rowin van Marienboer

Servicecoördiator

Rowin van Marienboer

Hallo!

Mijn naam is Rowin van Merrienboer en ben sinds oktober 2017 werkzaam bij Home Works.

Naast deze werkzaamheden bij Home Works volg ik nog een master Bestuurskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Ik ga het kleine dorpje Wouw, waar ik vandaan kom, verlaten voor de grote stad!

Tim van der Steen

Servicecoördinator

Tim van der Steen

Volgt

Cynthia Kalka

Servicecoördintor

Cynthia Kalka

Per 2 oktober kom ik het team Midden Nederland versterken als Servicecoordinator.


Na mijn studie Facility Management ben ik werkzaam geweest in verschillende branches. Ik heb onder andere veel ervaring opgedaan met werving & selectie, detacheren, planning en organisatie. Deze werkzaamheden geven mij veel voldoening en motivatie.

Met mijn ervaringen, enthousiasme, gastvrijheid en doelgerichtheid, maak ik aanvragen tot een succes.
In mijn werk heb ik ontzettend veel plezier en haal daar een goede dosis positieve energie uit.

Vragen?

Vind deze pagina leuk