Vacatures huishoudelijke hulp

Als coördinator zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt.


Door heel Nederland hebben wij dagelijks vacatures voor huishoudelijke hulp.

Home Works organiseert huishoudelijke hulp voor particulieren. Om die reden zijn wij dagelijks op zoek naar huishoudelijke hulpen voor de verschillende vacatures. Elke dag melden zich verspreid over heel Nederland klanten aan voor hulp.

Omdat sommige bemiddelingsbureaus geld vragen voor inschrijving op vacatures voor huishoudelijke hulp benadrukken wij hier dat je aan Home Works nooit geld zult gaan betalen.

Zoek jij een vol rooster of gewoon wat adressen erbij?
Alles kan!

Je werkt op basis van de regeling dienstverlening aan huis. Dit is een regeling waarin je in principe zelfstandig werkt. Home Works heeft, in aanvulling op deze regeling, echter een aantal zaken geregeld die ervoor moeten zorgen dat je prettig en zorgenloos aan de slag kan.


Adressen

Je staat er, in tegenstelling tot wanneer je je laat bemiddelen, bij Home Works niet alleen voor. Als we gaan samenwerken dan krijg je een eigen coördinator die alles voor jou blijft organiseren zoals het zorgen voor een rooster met klanten die bij jou passen voor het aantal uur dat je wilt werken. Als jouw klant op vakantie gaat zorgen wij voor een inval adres zodat je toch jouw uren behoudt. En al jij op vakantie gaat of ziek bent zorgen wij er ook voor dat er bij jouw klanten doorgewerkt wordt. Als er zaken niet goed gaan voor de klant of voor jou dan zorgen we er samen voor dat alles weer vlekkenloos verloopt. En als het niet klikt dan zorgen wij voor een nieuw adres voor jou. Wij leggen bij het inroosteren de prioriteit bij bestaande hulpen en klanten waardoor je, als je bij Home Works werkt, de nodige continuiteit hebt.


Werktijd

Zelf bepaal je jouw rooster. Ook bepaal je zelf het aantal uur dat je per week wilt werken. Bij Home Works hebben we vacatures huishoudelijke hulp vanaf 1 uur per week tot 40 uur per week. Tijdens de start zullen we jou gelijkelijk het aantal uur geven dat jij wilt werken. Mocht een klant stoppen dan zorgen wij snel voor een nieuw adres. De nieuwe vacatures zijn dan voor jou.


Uurloon

Jouw verdiensten zijn vanaf € 11,85 per gewerkt uur. Bij eenmalige schoonmaak verdien je vanaf € 13,70 en als tuinhulp € 13,05 per gewerkt uur. Rond de 20ste van elke maand werk je jouw uren bij in jouw inlogomgeving. Een paar dagen later heb je jouw loon op jouw rekening staan en ontvang je jouw loonstrook.

Op basis van de regeling waar wij mee werken ben je niet verplicht verzekerd. Home Works organiseert dit wel en je hebt de keuze of je dergelijke verzekeringen wilt of niet. In jouw eigen inlogomgeving kan je deze aan en uit zetten. Op het moment dat je deze verzekeringen en voorzieningen niet wilt krijg je het geld daarvoor uitgekeerd.

Ten denken valt aan:
  1. Ziektegeld tijdens de eerste 6 weken
  2. Verzekering ziektegeld na 6 weken via het UWV
  3. Vakantiegeld
  4. Verlofgeld
  5. Verzekering WW via het UWV
  6. Vrijwillige verzekering WIA
  7. Reservering loonbelastig en Premies ZVW

Omdat we concurreren met een markt waar veel zwart gewerkt wordt dienen we te zorgen dat onze prijs zo laag mogelijk blijft. Daarom zijn we heel kritisch in waar we wel en geen geld aan uitgeven. Zo geven we wel geld uit aan reclame, een jaarlijks etentje met alle hulpen en loonsverhoging maar weer niet aan bijvoorbeeld een kerstpakket. We geven dit geld liever direct uit aan onze hulpen en aan ondersteuning.


Voordelen home works

Home Works heeft als inzet om de huishoudelijke hulp voor klanten en huishoudelijke hulpen zo goed mogelijk te organiseren. Deze inzet werkt dagelijk door in alles wat we doen. De kantoor medewerkers zijn er speciaal voor jou om te zorgen dat alles goed verloopt. Het begint al bij de selectie van hulpen en het matchen van klanten aan hulpen. Samen met jouw coordinator zorg je ervoor dat alles goed loopt en vooral ook goed blijft lopen voor zowel de klant maar ook zeker voor jou.


Wat gebeurt er nadat ik me ingeschreven heb?

Op het moment dat je je inschrijft krijg je een link om ons systeem in te komen. Daar kan je alle gegevens vermelden die je daar kwijt wilt. Aan de hand van deze informatie zullen de coordinactrices kijken of zij jou al kunnen koppelen aan klanten. Helaas valt niet te zeggen wanneer dat is. In sommige plaatsen hebben we meer hulpen dan klanten waardoor het lang kan duren. Maar zodra we starten zullen we snel jouw rooster vullen.

Zolang we nog niet samen werken zal je periodiek van ons een mail krijgen met de vraag of je nog ingeschreven wilt zijn. Als je vervolgens niet op de ingesloten link klikt worden jouw gegevens uit ons systeem verwijderd.


Wil je meer lezen over veelgestelde vragen?

meer vragen?

Vergroot jouw kansen door je naast bij bij Home Works ook in te schrijven voor huishoudelijke werk op deze bemiddelingssite.

Vrijblijvend aanmelden als hulp


Veelgestelde vragen (FAQ)

U kunt ons vinden op startmenus.nl en arenacampus.nl en op Startplezier

Vragen?

Vind deze pagina leuk