Huishoudelijke hulp zoeken

Als matcher zoek ik een goede hulp voor u.


Waar let u op als u een huishoudelijke hulp gaat zoeken?

Het is belangrijk dat uw huishoudelijke hulp ervaring heeft in de schoonmaak en kennis van schoonmaakproducten. Ook is het belangrijk dat uw huishoudelijke hulp betrouwbaar is. Wij werven en selecteren daarom hulpen met ervaring en met positieve referenties.


Als comfortdienst

Huishoudelijke hulp kan een welkome aanvulling zijn op uw comfort. Een hulp die regelmatig langskomt, neemt een deel van de huishoudelijke taken van u over. Zo kunt u de tijd die u overhoudt kwalitatief besteden. Ook eenmalige schoonmaak of grote schoonmaak, die u kunt bestellen op het moment dat het u uitkomt en op het moment dat het nodig is, kan bijdragen aan uw comfort. Met name bij eenmalige schoonmaak is het van belang dat u een bureau inschakelt en niet iemand via een advertentie binnen laat.


Als noodzaak in een druk bestaan

U heeft geen tijd voor de schoonmaak, maar komt wel graag thuis in een schoon huis. Met onze flexibele en makkelijk te organiseren huishoudelijke hulp is dat zo geregeld. U kunt thuis blijven tijdens de schoonmaak, maar dat hoeft niet. De sleutel kunt u aan de huishoudelijke hulp geven en deze gaat zelfstandig aan de slag. Met een afzegtermijn van 1 week, kunnen we flexibel zijn met de planning. En wanneer de vaste hulp ziek is of met vakantie, regelen wij graag vervanging. Alle administratieve rompslomp nemen wij u ook graag uit handen.


Voor uzelf of een hulpbehoevend familielid - met of zonder PGB

U bent zelf niet meer in staat de huishoudelijke taken te verrichten, of uw familielid redt de huishouding niet meer. Het is belangrijk dat u betrouwbare en regelmatige huishoudelijke hulp krijgt. Wij zorgen ervoor dat de huishoudelijke hulp constant is. Als de vaste hulp ziek is of op vakantie, zorgen wij voor vervanging. Wij regelen daarnaast huishoudelijke hulp op een dag en tijdstip dat het u het beste uitkomt. Extra taken, zoals een boodschapje doen of een simpele maaltijd bereiden, behoren ook tot de mogelijkheden. Vindt u een praatje tussendoor belangrijk? Wij selecteren een huishoudelijke hulp die bij uw wensen past.

Wellicht heeft u zelf of een familielid een PGB en bent u op zoek naar goede huishoudelijke hulp. Wij organiseren het graag voor u. Wij zijn op de hoogte van alle veranderingen rondom het PGB en helpen u graag.


Het tarief voor huishoudelijke hulp is 16,50 per uur, zonder extra of verborgen kosten.


Vrijblijvend aanmelden als hulp

Vragen?

Vind deze pagina leuk