Lekker eten

31 augustus 2018

Lekker eten nu óók heel eenvoudig

Kant-en-klaar maaltijden, maar dán goed.

Home Works regelt het voor je.

Je kunt nu naast hulp in de huishouding ook supergezonde maaltijden via Home Works laten verzorgen. Vanaf september werken wij namelijk samen met KOOC: Nederlands eerste leverancier van 100% biologische, verse kant-en-klaar maaltijden die vrij zijn van gluten, zuivel en toegevoegde suikers. Hoe het werkt? Je hoeft alleen maar jouw voorkeur door te geven aan je vaste Home Works servicecoördinator. Op onze site vind je het volledige aanbod van KOOC en we spreken het altijd nog even met je door. Vervolgens maken wij de bestelling in orde en zorgen dat het op tijd bij je thuis wordt afgeleverd.

Biologische, verse maaltijden bij jou thuisbezorgd

Een smakelijke curry van langzaam gegaard lamsvlees met zoete aardappel en groenten, een kipstoofpotje met quinoa en broccoli of een verrassende vegetarische groene curry met shiitake en venkel. Het is slechts een kleine greep uit het aanbod van KOOC, het gezonde alternatief voor de kant-en-klaar maaltijd. KOOC werd opgericht door voedingstechnoloog en gezondheidscoach Ralph Moorman die onder meer bestseller De Hormoonfactor schreef. Ralph staat bekend als dé voedingsdeskundige van Nederland en bewijst met KOOC dat lekker en gezond eten heel makkelijk is en ook zeker niet duur hoeft te zijn. Alle maaltijden kosten €7,95 per stuk.

Alles op 1 factuur

Home Works wil het jou makkelijker maken. Natuurlijk doen wij dat al door hulp in de huishouding aan te bieden. Maar we denken graag een stapje verder. Omdat wij ons volledig kunnen vinden in het gedachtegoed van KOOC dat iedereen gezond en lekker moet kunnen eten - ook wie minder tijd heeft of geen keukenprins(es) is - slaan wij per 1 september de handen ineen. Extra pluspunt: je hoeft niet per maaltijd te betalen want als klant van Home Works krijg je alles op 1 factuur aan het eind van de maand. Eet smakelijk!

En, wilt u de menukaart wellicht even inzien?