Solliciteren bij Home Works

Huishoudelijk hulp

Onze huishoudelijke hulpen helpen onze particuliere klanten bij het huishouden. Dit kan gaan om schoonmaken, maar ook strijkwerk, wasgoed wassen, beddengoed afnemen en andere huishoudelijke werkzaamheden waar veel mensen wel een extra paar handen bij kunnen gebruiken. Ook zijn er klanten die het prettig vinden als er wordt geholpen bij boodschappen doen of bij het (voor)bereiden van maaltijden. Wij zoeken altijd enthousiaste en vaardige nieuwe hulpen.

Als huishoudelijke hulp verdien je € 11,70 per gewerkt uur.

Tuinhulp

Home Works biedt haar klanten tuinhulp aan. Dit houdt voor ons in, iemand die onze particuliere klanten helpt bij het op orde houden vande tuin. U kunt hierbij denken aan het grasmaaien, bladeren bij elkaar harken, groen van de tegels halen etc. Wij zijn niet per se op zoek naar ervaren hoveniers (alhoewel deze natuurlijk altijd wekom zijn) , maar naar mensen die het fijn vinden om in de buitenlucht te werken, die goed zijn in het kleine tuinonderhoud en onze klanten dus net die helpende hand kunnen bieden die ze nodig hebben.

Als tuinhulp verdien je €13,- per gewerkt uur.

Voordelen van werken als huishoudelijke (tuin) hulp via Home Works

  • Tot € 6500,00 euro per jaar hoeft u naast de verplichte ZVW geen belasting af te dragen;
  • Wij zorgen voor adressen in uw eigen woonomgeving;
  • U kunt zelf bepalen hoeveel u werkt;
  • Als uw klanten op vakantie zijn, dan zorgen we desgewenst voor vervangende adressen;
  • U kunt op proef eens meewerken met een collega om te kijken of u het werk leuk vindt;
  • U krijgt een vast contactpersoon bij Home Works;
  • Eenmaal per maand krijgt u de uren uitbetaald met een specificatie;
  • U kunt zich via ons eenvoudig verzekeren bij het UWV tegen ziekte en werkloosheid;
  • Home Works biedt u naar wens een uitgebreid pakket aan voorzieningen en zekerheden.

Home Works is tevens een erkend leerwerkbedrijf, er komen regelmatig hulpen via opleidingen bij ons werken.

Werken bij Home Works als hulp, betekent dat u bij klanten gaat werken die passen bij uw mogelijkheden en wensen. U krijgt een vaste groep klanten en kunt onbezorgd aan het werk, omdat Home Works verder alles voor u regelt. In principe is uw bruto salaris uw netto salaris en bepaalt u zelf of en welke verzekeringen en voorzieningen u wilt nemen. Wij verzorgen de financiële administratie en u ontvangt aan het eind van de maand een duidelijke loonstrook. 

Als u wilt werken bij Home Works, dan kunt u eenvoudig solliciteren door onderstaand formulier in de vullen. Vervolgens ontvangt u een uitnodiging om online een uitgebreid sollicitatieformulier in te vullen. Wij hanteren een minimum leeftijd van 18 jaar.

Zijn nog niet al uw vragen beantwoord? Kijk bij onze veel gestelde vragen voor aanvullende informatie.

Aanmelden

Heeft u geen eigen mailadres, bel dan naar Home Works: 020 - 4688420. Wij zullen uw gegevens noteren en u een sollicitatieformulier per post toesturen.